Justen de Wildt boeken

Justen-de-Wildt-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Justen de Wildt boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Justen de Wildt

Justen de Wildt is een gezellige Nederlandstalige zanger voor ieder feestje of evenement. Een optreden wordt naar wens ingevuld. Van levensliedjes tot uptempo repertoire en van feestmuziek tot de allernieuwste Hollandse hits.

Boekingen Justen de Wildt

Dat hard werken wordt beloond blijkt wel in 2022, Justen scoort een hit met de cover van Esmeralda!
Van oorsprong een piratenklassieker van de in jaren 80 succesvolle Lenco`s.

Boekingen Justen de Wildt

Justen was op jonge leeftijd al besmet met het Nederlandstalige lied. Justen de Wildt is een goede, leuke, jonge en betaalbare zanger. Een optreden wordt geheel naar wens ingevuld. Levensliedjes, Uptempo, Feestmuziek of de laatste Hollandse hits, Justen heeft het allemaal! Justen is al vanaf zijn negende bezig met muziek en probeert steeds een stapje verder te komen.

Uitgebreid repertoire

Het repertoire van Justen de Wildt wordt steeds groter en kan hij tegenwoordig zelfs aanpassen aan de gasten. Hij ontdekt daarmee dan ook zijn eigen sound en weet nu al welke kant hij op wilt. Met vallen en opstaan breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerkje uit samen met zijn broer Sven. Justen is hierin gewoon zichzelf gebleven, geen fratsen maar gewoon zijn ding doen.. Mensen vermaken met wat hij het liefste doet; zingen!

Kom in de stemming

Justen de Wildt boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Justen de Wildt bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Justen de Wildt, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Justen de Wildt in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Justen de Wildt boeken

Wilt u Justen de Wildt boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Justen de Wildt wilt inhuren.

Justen de Wildt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!