Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken?

kerstmeisje en kerstman op stelten boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten

Dit Kerstmeisje en deze Kerstman op stelten zijn wel een heel bijzondere verschijning op je evenement. Het Kerstmeisje is aardig uit de kluiten gewassen en de Kerstman speelt vrolijk op zijn accordeon.

Eén ding is zeker, je bezoekers van de Kerstmarkt of winkelcentrum zullen zeker een keer omkijken als het tweetal voorbij loopt. Ludieke steltloop act voor de kerst.

Boekingen Kerstmeisje en Kerstman op Stelten

Het Kerstmeisje en de Kerstman is een ludieke steltloop act voor kerstevenementen. Ze bezoeken graag winkelcentra, kerstmarkten, tuincentra en bedrijfsfeesten. Natuurlijk wil iedereen aan de kuiten van het Kerstmeisje zitten en met het tweetal op de foto.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kerstmeisje en Kerstman op Stelten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kerstmeisje en Kerstman op Stelten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken

Wilt u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten wilt inhuren.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!