Kevin boeken?

kevin boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kevin boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kevin

Na de succesvolle eerdere 'Kleine Versnelling' EP en zijn debuutalbum 'Lente' is vandaag het tweede album van Kevin verschenen. Onlangs kwamen van 'Vrij' de singles 'Lelijk', 'Paraplu' en 'Zielige Gozer' al uit. 'Lelijk' en 'Paraplu' zitten inmiddels alweer over de 1 miljoen streams. Op het nieuwe album 'Vrij' staat ook een track in samenwerking met Momi, waar hij 3 weken geleden ook een Wintersessie mee heeft gedaan bij 101 Barz. Deze video telt inmiddels alweer meer dan 1,1 miljoen views. Daarnaast staan er nog meer mooie featurings op 'Vrij', van o.a. Sevn Alias, Chivv, Idaly en Sticks. Op het album staan producties van Spanker, Ramiks, Rrobi, FRNKIE, JasonXM en Regster. Deze week liet Kevin de gehele tracklist al los via een live op Instagram. Met behulp van zijn fans wist hij zich een weg naar vrijheid te banen in een escape room. Elk goed opgeloste raadsel werd beloond met de naam van een track.

"Vrij was mijn feeling toen ik naar het album luisterde. Ik ben altijd vrij geweest. Ik ging naar school wanneer ik dat wilde, ik stopte met voetbal wanneer ik dat wilde, terwijl iedereen me voor gek verklaarde. Vrij betekend daarom gewoon veel voor mij."

Boekingen Kevin

Kevin, ook wel bekend als SlowFlowAnimal, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Alles doet hij in zijn eigen tempo. De rapper is geboren en getogen in Rotterdam en met zijn muziek vertelt hij voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn EP 'Kleine Versnelling' uit. Na één dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan. Begin 2018 bracht Kevin zijn debuutalbum 'Lente' uit, waarmee hij de felbegeerde nummer één positie in de Dutch Album Top 100 voor 2 weken heeft toegeëigend en sinds deze release is Kevin nooit uit de Top 100 verdwenen. Met zijn debuutalbum 'Lente' staat hij nu al 55 weken in de charts.

Kom in de stemming

Kevin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kevin bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kevin, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kevin in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kevin boeken

Wilt u Kevin boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kevin wilt inhuren.

Kevin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!