JasonXM boeken?

JasonXM-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

JasonXM boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie JasonXM

Na tien jaar intensief en op hoog niveau klassieke piano gestudeerd en gespeeld te hebben, besluit Jason Xavier Mungroop het op zijn zestiende anders te doen: zijn liefde voor R&B is té sterk. Zijn eerste vlieguren als producer zijn in zijn bescheiden thuisstudio, maar resulteren al snel in samenwerkingen met Adje, Reverse, Jowy Rosé en Zefanio. Doordat JasonXM klassiek getrained is, onderscheidt hij zich in zijn sound en benadering van andere producers; de focus ligt altijd op het melodische. De genoemde samenwerkingen smaken naar meer en JasonXM sluit zichzelf op in de studio.

In 2015 benaderde JasonXM de Amerikaanse artiest Chisanity met zijn producties. Chisanity reageerde enthousiast en besloot nog andere artiesten uit te nodigen. Tot JasonXM zijn verrassing werd het uiteindelijke resultaat ATM ft. Trey Songz & Dave East.

Boekingen JasonXM

Hij gaat door dit resultaat met nog meer vastberadenheid te werk: in de afgelopen twee jaar is JasonXM niet meer weg te denken uit de charts. De producer heeft de afgelopen jaren naam gemaakt door te produceren voor Lil Kleine, Josylvio, Lange Frans, Kevcody, Duran en wilt dit uitbreiden met nog vele anderen.

Verwacht veel meer muziek in de hitlijsten van de getalenteerde producer!

Kom in de stemming

JasonXM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen JasonXM bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met JasonXM, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u JasonXM in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

JasonXM boeken

Wilt u JasonXM boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u JasonXM wilt inhuren.

JasonXM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!