Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken?

kid hitz show met dj ricardo boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kid Hitz Show met dj Ricarco

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 14 jaar biedt de KidHitzShow op een uitbundige manier non-stop dolle pret ! Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes.

Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid. Compleet met kleurrijk achtergrond decor en felgekleurde discolampen !

Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van school en vakantie komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met ‘Hoofd, schouders knie en teen‘ of de ‘Tsjoe Tsjoe Wa’.

Boekingen Kid Hitz Show met dj Ricardo

De ervaren deejay draait alle verzoekjes uit de Kids Top 20 en bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er mooie prijzen zijn te winnen met het ‘Mega 4 op ’n rij Spel’ of de spetterende ‘Muziek Quiz’

De KidHitzShow is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals in winkelcentra, dorpsfeesten, campings, bungalowparken, pretparken op als opwarmshow voor Sinterklaas.

Vanaf heden neemt DJ Ricardo ook de super gezellige KidHitzShow Mascottes KiKi en JoJo mee en betrekt deze op een leuke manier bij de show ! Een fantastisch kinderfeest is gegarandeerd! Op aanvraag is ook een Meet & Greet met KiKi en JoJo te boeken.

Vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring !

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kid Hitz Show met dj Ricardo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kid Hitz Show met dj Ricardo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kid Hitz Show met dj Ricardo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken

Wilt u Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kid Hitz Show met dj Ricardo wilt inhuren.

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!