Kids By Nature boeken?

Kids-by-Nature-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kids By Nature boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kids By Nature

FRIENDS BY CHOICE, KIDS BY NATURE
De slagzin hierboven onthult het al; Kids by Nature is DJ, Producer & MC trio die ontstaan is door drie vrienden die individueel al jaren meegaan in de scene. Zo heeft de Producer (en tevens DJ) van deze act meegewerkt aan o.a. Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabhita - Hij is van mij (ft. Bizzey), Famke Louise & Caza - Slide & “Remi” het album van Ronnieflex dat 2017 het licht zag.

Mega hit “Summerjam”

Met hun mega hit “Summerjam” heeft Kids by Nature ruim 320.000 streams via Spotify mogen ontvangen. Daarnaast weten ze met hun maandelijkse “Kidspack” steeds weer de charts te breken.

Hits in een nieuw & vrouw vriendelijke jasje

Woorden schieten te kort om deze act uit te drukken: zigzaggend van 90’s en 00’s hits naar alle Pop, Hip-Hop en RnB hits van nu. Daarnaast worden de oudere hits vaak in een nieuw & vrouw vriendelijke jasje gestopt door de Producer van deze act. Dit maakt dat een set van Kids by Nature uniek is.

Boekingen Kids By Nature

Met optredens op festivals zoals Mystic Garden, Lakedance en festivalterrein Thuishaven weten de mannen van Kids by Nature keer op keer hun publiek feilloos aan te voelen. Vals zingen, heupen los gooien of guilty pleasures; het kan & mág al-le-maal!

Kom in de stemming

Kids By Nature boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kids By Nature bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kids By Nature, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kids By Nature in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kids By Nature boeken

Wilt u Kids By Nature boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kids By Nature wilt inhuren.

Kids By Nature boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!