Kids Kadabra – Goochelshow boeken?

kids kadabra goochelshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 a 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Kids Kadabra - Goochelshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kids Kadabra - Goochelshow

De voorstelling wordt gepresenteerd door goochelaar Paul. Hebben de kinderen eigenlijk wel fantasie? Want zonder fantasie kun je natuurlijk niet toveren! Paul haalt het boek der fantasie tevoorschijn. Maar dit boek is wel heel erg groot. Door middel van de fantasielift mogen de kinderen het boek op magische wijze inkleuren. Maar oh jee de kleuren staan niet binnen de lijntjes. Hebben de kinderen wel de spreuk uitgesproken?

De Kids Kadabra Magic Show is een humoristische en interactieve goochelshow. Hoe heeft Paul eigenlijk leren goochelen? En wat is zijn allereerste goocheltruc? Paul heeft de kaart met het konijn laten verdwijnen! Maar de kinderen hebben de truc natuurlijk door, of toch niet? Dat is wel een hele grote goochelstok en waar komt die paraplu eigenlijk vandaan? En hoe komt de parapluhoes nu plotseling in de zak terecht? Maar wat is er dan eigenlijk met de paraplu gebeurd?

Kinderen mogen natuurlijk ook assisteren. Maar dan is de goochelstok plotseling verdwenen! Oh jee wat nu? Geen probleem. Paul heeft altijd voldoende goochelstokken op voorraad. De show eindigt met een prachtige en kleurrijke productie van een groot doek waarop het einde van de show staat afgebeeld.

Boekingen Kids Kadabra - Goochelshow

De presentatie en het programma van de show wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo heeft Paul een programma alleen voor kinderen van de onderbouw, bovenbouw, of een gemengde show voor zowel onderbouw en bovenbouw.

Bijzondere bepalingen Kids Kadabra - Goochelshow

  • Tijdsduur: 45 - 50 minuten
  • Exclusief decor, wel bij te boeken tegen meerprijs.
  • Geluid inclusief tot 100 personen

Kom in de stemming

Kids Kadabra – Goochelshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kids Kadabra – Goochelshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kids Kadabra – Goochelshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kids Kadabra – Goochelshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kids Kadabra – Goochelshow boeken

Wilt u Kids Kadabra – Goochelshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kids Kadabra – Goochelshow wilt inhuren.

Kids Kadabra – Goochelshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!