Kobus Engels boeken?

kobus engels boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kobus Engels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kobus Engels

De uit Arnhem afkomstige Kobus Engels werd geboren op 7 oktober 1986 te Velp (Gld). Voor zijn derde verjaardag kreeg hij van zijn opa zijn eerste microfoon. Toen was er al de interesse voor muziek die hem van thuis uit al met de paplepel werd ingegoten. Zo'n twee jaar later, op vijfjarige leeftijd, deed hij mee aan een playbackshow, met een act van Danny de Munk, waar hij de eerste prijs mee won. Daarna volgden er een aantal talentenjachten waarvan hij bij sommige zelfs de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Op elfjarige leeftijd zong Kobus op een bruiloft van familie een nummer van Jantje Smit, met een eigen geschreven tekst, die onder begeleiding van Emile Hartkamp werd opgenomen in de studio van Sony. Hierover waren zoveel mensen enthousiast en adviseerden hem op deze tour verder te gaan.

Op zijn dertiende begon Kobus een eigen drive-inn show onder de naam “Paradise”, beter bekend als “drive-inn Kobus”, daarmee zorgde hij voor de gezelligste feesten, bruiloften en partijen. Dit zorgde voor de nodige reclame door heel Nederland. Als hij ergens met zijn drive-inn geboekt stond, zong hij voor de grap ook wel eens een liedje, totdat er mensen om een cd kwamen vragen en zelfs vroegen of hij ook een optreden kon verzorgen. Kobus liet het plaatjesdraaien voor wat het was en ging vanaf die periode zich alleen nog maar richten op het zingen.

Eerste single: "Bella Signorita"

Na een aantal jaren van optreden kwam in 2003 zijn eerste single: “Bella Signorita” een cover van “Kell Laila Kell” Kobus was toen 17 jaar en doordat hij steeds meer ging optreden groeide zijn repertoire en daarmee steeg ook het aantal boekingen.

In 2005 volgde er een tweede single, “Dat kleine kroegie” en als 2e track “Als er iemand van je houd”, dit kwam uit onder het label van Star Compagnie waar Kobus met het volste vertrouwen een tweejarig contract had getekend. Kobus timmert aardig aan de weg en het kan dan ook niet uitblijven dat er in 2006 een album verschijnt. Het album krijgt te titel: “Recht uit mijn hart”.

In het voorjaar van 2013 komt er, op het label van Storm Records, de single: “Hey lekkerding” uit. Een mooie zomerse single met een leuk dansje, waarvan Kobus zelf de tekst heeft geschreven. Dit was ook de eerste single die door een professionele plugger, niemand minder dan Nel van Olm, aan de man werd gebracht. Hierdoor kwam Kobus op plaatsen waar hij nog nooit eerder was geweest of van had gehoord.

Want als ze danst

In Januari 2015 schreef Kobus “Want als ze danst” een cover van het liedje “El perdon” van Enrique Iglesias en Nicky Jam dat later dat jaar een wereldwijde nummer 1 hit zou worden. Kobus had bedacht om er een compleet eigen draai aan te geven, het liedje te versnellen, een soort van Moombathon versie in combinatie met accordeon. Door de zoektocht naar een perfect team bracht hij deze single pas in augustus 2015 uit. Kobus kwam in contact met Jeroen Dirksen en na een telefonisch gesprek kreeg hij de dag erna al een demo.

Hij was gelijk overtuigt, het hele verhaal klopte, dit was de sound die bij hem paste. Hij heeft iemand gevonden die zijn ideeën muzikaal kan uitwerken. Met deze demo ‘op zak’ is Kobus direct weer gaan bellen met Bert Schenau, beter bekend als Stefan Storm van bekendeartiesten.nl, die deze single graag wilde uitbrengen onder zijn label Storm Records. De plugging werd gedaan door maar liefst drie medewerkers van Heubsch Media. Voor de videoclip zijn ze speciaal afgereisd naar Valkenburg en de productie lag ook dit keer in handen van Richard Stokkink.

Boekingen Kobus Engels

En zo met alle juiste ingrediënten knalde de single: “Want als ze danst” al vanaf de eerste minuut. Inmiddels word het liedje zowel in Nederland, België, Oostenrijk als aan de Spaanse Costa luidkeels meegezongen. De videoclip is inmiddels als meer dan 300.000x bekeken en dat is toch wel iets waar Kobus erg trots op is.

Al snel was dus duidelijk dat Kobus met deze sound verder wilde gaan en gaf daarom Dirksen gelijk de opdracht om de volgende te gaan produceren. Een neef van Kobus kwam met het idee om “Wunderschön” te coveren van de Duitse zanger CJ. Taylor. Hoewel het totaal iets anders was als zijn voorgaande single en überhaupt iets heel anders dan er zoal in Nederland word uitgebracht kreeg Kobus het liet toch niet uit zijn hoofd en pakte in samenwerking met zijn neef Bennie Bosveld de pen en schreven samen de single: “Wondermooi”. Hoewel sommige er even aan moeste wennen waren de reacties enorm, ze vonden het een goed nummer met een tekst die zo raakt.

De bijbehorende videoclip werd wederom geproduceerd door Richard Stokkink en de release werd ondergebracht bij Storm Records. Op 1 November 2015 werd deze grootst gepresenteerd in een uitverkocht zalencentrum “Valom” in Huissen. Het jaar 2016 begon voor Kobus al heel goed. Door de twee singles uit 2015 kwamen er vanuit allerlei kanten boekingen binnen en werd Kobus zelfs gevraagd om op te treden in Spanje. Overal werden zijn liedjes luidkeels meegezongen en dat geeft je dan wel een heel trots gevoel.

Populairst Opkomend Party Artiest 2017

In 2017 veranderd Kobus van platenlabel en plugger. Hij schrijft “Ik leef mijn droom met jou” op de melodie van “Would i lie to you” oorspronkelijk van Charles en Eddy. Jeroen Dirksen produceerde de single die uitkwam onder het label Hit-it! van Casper Jansen die ook de plugging verzorgde. Voor de videoclip werd ditmaal afgereisd naar Spanje waar Ron Schmid de clip heeft gemaakt. De prachtige clip werd inmiddels al meer dan 200.000x bekeken op YouTube. Ook in 2017 word Kobus benaderd door “Gipsy Mafia” uit die samenwerking ontstaat de single: “Opzoek naar jou”. Iets totaal anders maar voor Kobus een fantastische ervaring.

2017 was voor kobus een heel goed jaar met veel nieuwe mensen leren kennen veel boekingen maar ook won hij de Party Award. In de categorie Populairst Opkomend Party Artiest was het de Arnhemmer die door het nederlandse publiek verkozen werd tot winnaar. Eind 2017 begin begin 2018 kwam kobus met zijn single “De hele wereld mag het weten” en zet daarmee zijn herkenbare sound door.

In 2018 komt Kobus samen met Lee-ann met de singel ”Net als toen” en cover van de wereld hit “Echame la culpa” en ook dit werd een knaller van een singel die al snel de 100.000 vieuws had behaald en die het publiek al heel snel omarmde. Eind 2018 heeft kobus de overeenkomst getekend met Emile Hartkamp en Norus Padidar om bij Goldstar music de Producties uit te brengen en samen te gaan werken aan de vervolg stappen on zijn carrière.

Kom in de stemming

Kobus Engels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kobus Engels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kobus Engels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kobus Engels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kobus Engels boeken

Wilt u Kobus Engels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kobus Engels wilt inhuren.

Kobus Engels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!