Lenie Gerrits boeken?

Lenie-Gerrits-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Lenie Gerrits boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lenie Gerrits

De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van zingen van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan.

Boekingen Lenie Gerrits

Al vele jaren is Lenie Gerrits ook wel bekend als “De Rolleman” wat vroeger de benaming was voor een traditionele woonwagen. Dat hij een Jongen van de Reis is, steekt hij geenszins onder stoelen of banken. Deze sympathieke zanger uit Arnhem heeft al meerdere albums op zijn naam staan en vele singles. Ook bij de televisie had men zijn talent ontdekt tijdens de serie van RTL5 “ Op het Kamp”. Wederom is Lenie de studio ingedoken bij zijn vaste volksproducer Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit mooie repertoire mag klinken.

Lenie is trots op zijn cultuur

Met een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, brengt hij uw feestje tot grotere hoogte! Ook is hij bekend van tv hij heeft ook meegedaan aan het programma-bij ons op het kamp - 2021 bij rtl5 in seizoen 2 Ook is hij bewoner geweest bij Big Brother 2024 op RTL 5 .

Kom in de stemming

Lenie Gerrits boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lenie Gerrits bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lenie Gerrits, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lenie Gerrits in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lenie Gerrits boeken

Wilt u Lenie Gerrits boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lenie Gerrits wilt inhuren.

Lenie Gerrits boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!