Leon Sherman boeken?

leon sherman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Leon Sherman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Leon Sherman

Leon Sherman heeft al heel wat plekken van de wereld gezien als MC en zanger van de populaire groep Shermanology. Samen met Afrojack en Avicii scoorde Shermanology grote wereldhits. Na 4,5 jaar tapte Leon uit de groep, omdat hij verder wilde als solo artiest. Tevens is Leon Sherman actief als leadzanger van de band Royal Beat. The Voice of Holland is voor hem een mooie stap naar zijn solocarrière. Leon zong tijdens zijn Blind Audition het nummer 'When I Was Your Man' van Bruno Mars en deed dat overtuigend. Alle coaches draaiden voor hem. Leon had dus de luxe om te kiezen tussen vier coaches. Uiteindelijk koos hij voor Ali B. Maar coach Ali maakte het hem niet makkelijk in The Battles.

Boekingen Leon Sherman

Hij moest het opnemen tegen Dwight. Dwight ging er met de winst vandoor, maar gelukkig was daar de steal van Guus voor Leon. In de StealRoom zag Leon menig talent komen en gaan. Na twee zenuwslopende Battle-afleveringen kon Leon rustig ademhalen, hij is door naar The Knockouts. Bij The Knockouts is het erop of eronder. Leon liet heel Nederland smelten met zijn versie van 'Run To You' en ook de coaches waren bijzonder gecharmeerd van deze performance. Leon verdiende hiermee een stoel binnen team Guus en dus zien we Leon terug in de liveshow!

Kom in de stemming

Leon Sherman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Leon Sherman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Leon Sherman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Leon Sherman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Leon Sherman boeken

Wilt u Leon Sherman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Leon Sherman wilt inhuren.

Leon Sherman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!