Leroy Styles boeken?

Leroy-Styles-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Leroy Styles boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Leroy Styles

De weg naar succes en herkenning is hobbelig, lang en niet voor iedereen. Je kunt dit alleen doen als je echt van muziek houdt en je niet kunt voorstellen dat je iets anders doet. " Die woorden van Leroy Styles zelf zijn misschien wel de beste manier om deze succesvolle Nederlandse producer / DJ te introduceren!

Groove, minimal en funky techno

Leroy Styles staat voor groove, minimal en funky techno of zoals hij het ‘just house’ noemt. Vanaf het begin van de jaren 90, toen hij verliefd werd op housemuziek, tot op de dag van vandaag, wanneer Leroy wordt beschouwd als een van de meest succesvolle DJ's in de Nederlandse clubscene, niet alleen afhankelijk van zijn talent, maar ook hard werken. Dus, hoe begin je met het gebruik van cassettebandjes om zijn mixvaardigheden te oefenen en word je dan een gerespecteerde producer en een geweldige DJ, die platen uitbrengt en (internationale) ondersteuning en erkenning krijgt? Wat gebeurde er tussen zijn eerste openbare optreden in een R & B-club in 2002 en zijn track ‘Manejable’ als het officiële Latin Village Anthem in 2009, uitgebracht op zijn eigen label Afrazoo? Kort na dat eerste optreden in een R & B-club en toen hij zich realiseerde dat het stedelijke publiek zijn housemuziek niet voelt, kreeg Leroy zijn eerste grote doorbraak door een optreden te krijgen in Off-Corso, een van de oudste en beste clubs van Rotterdam. Omdat Rotterdam zijn geboortestad was, greep Leroy deze kans met beide handen aan en speelde alsof zijn leven ervan afhing. Residentie op de succesvolle clubavond Superstarz werd een feit, gevolgd door regelmatige optredens bij andere bekende Rotterdamse club (The Thalia) die bekend staan om hun stoere en altijd kritische publiek. Zijn onmiskenbare vaardigheden en unieke energie werden al snel opgemerkt door een van de grootste clubs van Nederland (Now & Wow) waar hij na slechts een paar succesvolle optredens een resident DJ werd!

Eigen creatieve concepten

Vastbesloten om kwaliteit aan de mensen te brengen, startte Leroy Styles een reeks eigen creatieve concepten (Hufters, Electro Rockers) en in september 2006 werd zijn andere concept, LOOKS at The Thalia geboren. Elke laatste zaterdag van de maand nodigt hij de beste nationale en internationale DJ's uit zoals Benny Rodrigues, Brian S, René Amesz, Kenny Dope (USA), Dennis Ferrer (USA), Kerri Chandler (USA), Manoo (FR), D-Ramirez (VK), Jazzy Jeff (VS) en nog veel meer.

Boekingen Leroy Styles

Tegenwoordig staat Leroy op de affiches van de grootste festivals en beste clubs van Nederland zoals Panama (Amsterdam), The Thalia (Rotterdam), De Rechter (Eindhoven), Escape (Amsterdam), Jimmy Woo (Amsterdam), Now & Wow (Rotterdam) , The Level (Arnhem), Off-Corso (Rotterdam) en nog veel meer. Hij speelt ook regelmatig in het buitenland en is vooral dol op Zuid-Amerika en Frankrijk, maar wie weet waar zijn volgende plaat hem zal brengen?

Support van Dj's Wereldwijd

Al zijn (niet-bestaande) vrije tijd in de studio , produceert Leroy Styles als een gek. Zijn ‘Booty Bass (dream)’ uit 2007 werd vrijwel onmiddellijk een Nederlandse clubklassieker, met ernstige schade op de dansvloer als gevolg. Gevolgd door 'Jus Bounce' dat de aandacht van D-Ramirez trok en in 2007 op zijn compilatie-cd Ministry of Sound te zien was, en enorme steun kreeg van 's werelds beste DJ's zoals Jack de Marseille, Roger Sanchez, Sander Kleinenberg, Rene Amesz, Benny Rodrigues en Steve Angello. ‘Jus Bounce’ verscheen ook op een Renaissance-album, gemixt door Paolo Mojo. Deze fantastische renaissancemix van 80 minuten bevat nummers van Paolo Mojo zelf, Joris Voorn, Cirez D, Blue Foundation, Daso, Sebo K, Loco Dice en nog veel meer. Een ander Leroy-nummer, God Will Set Me Free (feat. MC Crown), is staat op een Defected In The House Amsterdam 09-compilatie.

Aankomende releases

Met een lijst van (aankomende) releases op zijn eigen label Afrazoo, Gregor Salto's label G-Rex, Sidney Samson's Samsobeats en Kerri Chandler's (VS) Grei Matter Records, met Manoo, Sunnery James & Ryan Marciano, Genairo Nvilla, Glowinthedark en Jaquelino Ferreira in de rij om een remix van zijn tracks te maken, is deze getalenteerde producer / DJ zeker een blijvertje.

Kom in de stemming

Leroy Styles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Leroy Styles bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Leroy Styles, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Leroy Styles in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Leroy Styles boeken

Wilt u Leroy Styles boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Leroy Styles wilt inhuren.

Leroy Styles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!