Lou Bega boeken?

lou bega boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lou Bega boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lou Bega

Een wereldwijd beroemde ster uit Duitsland? Nog beter, een ster uit Duitsland met de incarnatie van de perfecte Latino muzikant? Een combinatie die moeilijk was voor te stellen, tot aan de zomer van 1999. Toen Lou Bega uit München, Duitsland, de wereld verraste met de megahit Mambo No. 5. Al na een aantal weken na de release van de single stond Lou Bega aan de top van de Duitse single charts met deze ‘Perez Prado’ klassieker uit de jaren '50. Voor elf weken aan een stuk werd Lou Bega niet verstoten van zijn top positie in de charts. In Frankrijk stond Mambo No. 5 voor 26 weken op nummer 1 en werd de langste nummer 1 positie in de geschiedenis van de Franse charts. En in meer dan 20 andere landen stond de single Mambo No. 5 aan de top van de single charts.

A Little Bit of Mambo

Ook het album ‘A Little Bit of Mambo’ veroverde de top noteringen van de album charts. A Little Bit of Mambo verkocht meer dan 6 miljoen exemplaren wereldwijd. Alleen al in de Verenigde Staten werden er meer dan 3,5 miljoen exemplaren van het album verkocht.

Lou Bega laat de hele wereld feestvieren en dansen op zijn aanstekelijke muziek. Zijn nummers werden grijs gedraaid op alle radio stations en was hij te gast bij de meest populaire tv programma’s over de hele wereld. In vloeiend Engels, sprak Lou Bega met Jay Leno en was hij de eerste artiest ooit in de 20 jaar geschiedenis van het Duitse TV programma ‘Wedden dat..?’ om zijn single 2 keer achter elkaar te zingen.

Maximaal aantal prijzen

En natuurlijk zijn er de awards, waar de nuchtere artiest mee werd overspoeld. Hij was vijf keer genomineerd voor de 'Echo Awards 2000' en won in twee categorieën; als 'Meest succesvolle buitenlandse artiest' en 'Meest succesvolle Pop/Rock single van het jaar'. Hij was genomineerd voor de prestigieuze Grammy Awards en reisde af naar Cannes om zijn World Music Awards op te halen voor 'Best verkopende Duitse artiest van de wereld' en 'Beste nieuwe mannelijke artiest van de wereld'.

Lou Bega heeft van 2001 tot 2003 een wereldtournee gedaan met zijn twee albums, miljoenen verkochte albums en verschillende onderscheidingen en awards.

Boekingen Lou Bega

Lou Bega staat ook in de charts met verschillende nummers die hij heeft geschreven voor andere artiesten en heeft hij meerdere top tien hits gescoord voor de act 'Groove Coverage'. Daarnaast heeft hij ook in 2003 een nummer geschreven en ingezongen voor de Franse animatie film 'Marsupilami'. Ook in 2004 vroeg de Disney Group hem een nummer te schrijven en in te zingen voor de animatie film 'Brandy Mr. Whiskers'.

Kom in de stemming

Lou Bega boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lou Bega bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lou Bega, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lou Bega in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lou Bega boeken

Wilt u Lou Bega boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lou Bega wilt inhuren.

Lou Bega boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!