Mani boeken?

mani boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mani boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mani

Mani, voorheen MocroManiac, kunnen we gemakkelijk rekenen tot één van de beste rappers uit de scene. Een geval rapper’s rapper. Zijn legendarische 101Barz-sessies zetten telkens weer de toon en kunnen rekenen op rake teksten en enge flows.

Mani maakt van 2010 tot 2014 deel uit van de Hydroboyz, waarmee hij de clubhit ‘Hindabuilding’ scoort. Ook solo scoort hij in die periode met o.a. de 40-hit ‘Nooit Meer Slapen’ met Yellow Claw, Ronnie Flex en Jebroer. In 2012 breekt Mani met Hydroboyz vakkundig Appelsap en Solar af en pakken ze de State Award voor ‘Beste Liveact’ en de nominatie als ‘Beste Groep’.

In 2014 gaat hij geheel solo verder onder de naam MocroManiac en brengt hij bij het hiphoplabel Top Notch zijn eerste EP uit: Maniac 4 President. Het jaar erop wordt de track ‘Kan Niet Hangen’ met Ismo en Sevn Alias een hit op YouTube. Ook zijn 101Barz sessies trekken op dat moment veel kijkers: ze overstijgen de miljoen views. Met niemand minder dan Fresku, die MocroManiac bij DWDD zijn “lievelingsrapper” noemt, slaat hij de handen ineen in de jaren die volgen. Ze droppen o.a. de tracks ‘Kreeft’ en ‘Nooit Goed’ uit. Ook brengen ze samen het album Juice uit.

Boekingen Mani

In 2018 verschijnt het 19-tracks-tellende album MANIAC. Begin 2019 besluit MocroManiac zijn naam te veranderen in Mani en tegelijkertijd brengt hij een nieuw, gelijknamig album uit. Op het album staan, naast een aantal solotracks, featurings met o.a. Sevn Alias en Poke.

Mani is meer dan ready: er staat nieuwe muziek op stapel om de industrie, poppodia, clubs en festivals wederom op hun grondvesten te doen schudden!

Kom in de stemming

Mani boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mani bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mani, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mani in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mani boeken

Wilt u Mani boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mani wilt inhuren.

Mani boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!