Adje boeken?

Adje-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Adje boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Adje

Hard werken, lef en volharding. Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-producer Reverse met wie hij twee jaar  werkte aan een unieke  nieuwe  sound.  Op  Vossig  werkt  Adje  samen  met  onder  meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en  Faberyayo  (De  Jeugd  van  Tegenwoordig).  Het  artwork  van  het  album  is  een  waar kunstwerk, ontworpen door Mike Frederiqo.

Who  the  Fuck  is  Ado’nis

Een debuutalbum dus, maar Adje is geen rookie: mixtapes, clubbangers als ‘FockWachten’, ‘Hele Meneer’ en featurings op tracks van The Partysquad en The Opposites gingen er aan vooraf. In  2008  bracht  hij  zijn  eerste  mixtape  uit:  Who  the  Fuck  is  Ado’nis.  Het  was  meteen een groot succes. In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape Boyz in de Hood uit samen met zijn halfbroers Hef en Crooks. Met producer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakte hij in  2010 de  mixtape  Slordig  en  een  jaar  later  bracht  hij  een  trilogie  uit  “De  Ikkeben  serie” waarop  hij  voornamelijk  oldskool  hiphop  instrumentals  vulde  met  de  gekste  freestyles.  In 2012 volgde de EP ‘Dingems’ wederom met Reverse op de beat. Deze diende als voorbode op de plaat Vossig die 25 oktober 2013 het licht zag.

Debuut als regisseur

De video ‘Nikszeggings’ afkomstig van het debuutalbum is geregisseerd door Julmar Simons, inderdaad Adje zelf. Hiermee maakt hij dus eveneens zijn debuut als regisseur. Muziek, spotlights, pleasen en snel money pakken. Toen Adje nog alleen luisterde naar de naam Julmar Simons (1982) leefde hij vooral van deze ingrediënten. Vijf jaar was ie toen hij alle  buren naar  z’n  huiskamer in de Bijlmer lokte om een kaartje te kopen voor het spektakel “Julmar danst Michael Jackson”.

Alfred Joducus Kwak

Op z’n rechter onderarm staat nu Alfred Joducus Kwak getatoeëerd. Met Compton petje op (N.W.A, Eazy E, Dr. Dre, Snoop Dogg etc.), Michael Jackson jacket, 2Pac T-­ shirt en Duck Hunt spelend op de Nintendo.  Adje  is  daarmee  te  vergelijken. Adje was namelijk die Alfred. Onschuldig en zijn best  doen voor iedereen. Maar toen kwamen Eazy-­E en de rest in zijn leven.Hiphop en de straat was al snel alles voor Adje. Het enige wat school nog meegaf was z’n eerste  artiestennaam.  Een  leraar  noemde  hem  een  keer  ‘Adonis’  toen  hij  weer  een meisje aan het afleiden was in de les.

Boekingen Adje

Tijdens  de  ‘Slordig’  mixtape  transformeert  Ado’nis  naar  Adje.  Julmar wil niet alleen maar opschep rap en dure spullen. Hij ziet en voelt de negatieve kanten van het straatleven en wil het ook daar over hebben. Adje is volwassen, heeft een scherpe blik en is ‘the guy next door’die het ook allemaal niet weet. Iedereen… Ook jij kan Adje zijn.

Kom in de stemming

Adje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Adje bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Adje, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Adje in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Adje boeken

Wilt u Adje boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Adje wilt inhuren.

Adje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!