Marc Floor boeken?

Marc-Floor-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Marc Floor boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marc Floor

Op slechts 17-jarige leeftijd straalt Marc Floor's liefde voor muziek helder door. Gewapend met een overvloed aan talent, is hij een rijzende ster in wording. In 2021 betrad Marc Floor het podium van The Voice Kids en veroverde direct alle harten tijdens de Blind Auditions, waar alle vier de stoelen omdraaiden. Met Snelle als zijn mentor, ontpopte hij zich snel binnen het The Voice circuit, culminerend in een indrukwekkende plek in de finale.

Boekingen Marc Floor

Na zijn avontuur bij The Voice voelde Marc Floor de drang om verder te gaan. Hij stortte zich op zijn eigen muziek en bracht al verschillende eigen nummers uit. Bovendien heeft Marc Floor waardevolle podiumervaring opgedaan, van het openen voor Snelle en de Bankzitters tot optredens door heel Nederland. Zijn hoogtepunt was ongetwijfeld het schitteren voor 15.000 enthousiaste bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Veelbelovende toekomst voor Marc Floor

Met zijn droom om zijn talent serieus te benutten, zag Marc Floor zijn inspanningen beloond toen hij onlangs zijn eerste platencontract tekende bij Lieve Jongens, het label van zijn voormalige coach Snelle. Als start van deze samenwerking bracht Marc Floor zijn debuutsingle 'Zij Heeft Alles' uit, gevolgd door zijn eerste EP 'Van Huis Uit' in 2023. Het is duidelijk dat de toekomst veelbelovend is voor Marc Floor, en we kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat hij nog meer in petto heeft.

Kom in de stemming

Marc Floor boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marc Floor bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marc Floor, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marc Floor in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marc Floor boeken

Wilt u Marc Floor boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marc Floor wilt inhuren.

Marc Floor boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!