Roxy Dekker boeken?

Roxy-Dekker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Op aanvraag

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Roxy Dekker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Roxy Dekker

Roxy Dekker is een veelbelovende muzikale kracht wiens talent en liefde voor zang een diepe indruk hebben gemaakt op talloze mensen. Vanaf een jonge leeftijd heeft Roxy, geboren met een onmiskenbaar muzikaal gehoor, haar bestemming gevonden in de betoverende wereld van muziek.

Haar eerste grote doorbraak kwam toen ze deelnam aan het Junior Songfestival. Als lid van de meidenband 6TIMES wist ze met verve zowel de jury als het publiek te imponeren. Hun nummer "End of Time" bracht hen naar de finale, waar ze een onvergetelijke tweede plaats behaalden.

Boekingen Roxy Dekker

Echter, haar buitengewone talent bleef niet onopgemerkt. Onlangs werd Roxy ontdekt op ClubHouse, een platform waar ze haar muzikale gaven en creatieve expressie kon delen. Tijdens een sessie met invloedrijke persoonlijkheden zoals Koen Verweij, Rob Goossens, Joost Hofman en Roel van Velzen, verraste Roxy iedereen met haar uitzonderlijke stem en zelfgeschreven liedje. Dit moment markeerde een keerpunt in haar carrière, aangezien haar muziek de aandacht trok van professionals binnen de muziekindustrie.

Kom in de stemming

Roxy Dekker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Roxy Dekker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Roxy Dekker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Roxy Dekker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Roxy Dekker boeken

Wilt u Roxy Dekker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Roxy Dekker wilt inhuren.

Roxy Dekker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!