Martin Morero boeken?

martin moreno boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Martin Morero boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Martin Morero

Martin Morero is een personage van acteur Peter Paul Muller welke bekend is van "Gooise Vrouwen" en Villa Morero. Tijdens een optreden van Martin Morero zingt hij niet alleen, ook nodigt hij het publiek uit om met hem mee te zingen.

Op het podium staan beeldschermen opgesteld met daarop de teksten van alle nummers. Het publiek betrekt hij graag bij zijn show het kan dus zo maar gebeuren dat Martin je uit het publiek haalt om samen met hem een duet te zingen.

Boekingen Martin Morero

Het repertoire van een optreden bestaat uit 30 minuten enkele herkenbare meezingers van bekende artiesten zoals Andre Hazes, Rene Froger en vele andere? De hitsingle “Echte Liefde” waarmee Morero een grote hit scoorde maakt ook deel uit van de show.

Boekingsmogelijkheden Martin Morero:

  • Martin Morero + De Morettes (2 x backingvocals) Gage/prijs € 6700,- excl. 6 % BTW

Betreft tapeshow “Zing mee met Martin Morero”
30 minuten incl monitorset of A-set geluid, inclusief 2 flatscreens voor tekstprojectie.

Kom in de stemming

Martin Morero boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Martin Morero bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Martin Morero, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Martin Morero in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Martin Morero boeken

Wilt u Martin Morero boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Martin Morero wilt inhuren.

Martin Morero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!