Martin Sifoy boeken?

Martin-Sifoy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Martin Sifoy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Martin Sifoy

Wie had ooit verwacht dat Martin Sifoy op zekere dag weer een rentree zou maken als zanger. In het voorjaar van 2007 maakte deze uit Didam afkomstige entertainer met zijn debuutsingle ‘Leven Zonder Jou’ best veel indruk bij een groot aantal liefhebbers van de Nederlandstalige muziek. In september van datzelfde jaar dook hij nogmaals de Sound Vision Studio van George Konings in voor de opname van ‘Duizend Sterren’. Ook deze plaat werd door de radiostations en het publiek goed ontvangen. Daarna nam hij bij een lokale studio een derde nummer op, maar die is nooit officieel uitgebracht. Deze track ‘Moeder Voor Altijd’ staat echter wel op YouTube. Vanaf dat moment bleef het stil rondom Martin. Omdat het opnemen en uitbrengen van singles nogal een behoorlijke kostenpost was moest hij een keuze maken omdat hij ook nog een gezin met drie kinderen moest onderhouden.

Boekingen Martin Sifoy

Toch bleek er een radiopresentator te zijn die opvallend vaak het nummer ‘Leven Zonder Jou’ draaide. Afgelopen jaar maakte deze presentator, Marcel de Vries, de overstap naar NPO Sterren.nl. Marcel ging daar op dezelfde voet verder en dat viel ook op bij de vrienden van Martin Sifoy. Zij gaven aan dat Martin een keer met Marcel contact op moest nemen omdat hij meerdere keren bij het draaien van deze single in de uitzending om zijn contactgegevens had gevraagd. Ook collega-presentator Jan Paparazzi bleek verzot op deze klassieker en daarom kon Martin niet anders dan een berichtje sturen naar de studio. Hij gaf aan dat hij het zeer kon waarderen dat ze, na al die jaren, nog steeds aandacht schonken aan deze oorwurm.

Kom in de stemming

Martin Sifoy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Martin Sifoy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Martin Sifoy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Martin Sifoy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Martin Sifoy boeken

Wilt u Martin Sifoy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Martin Sifoy wilt inhuren.

Martin Sifoy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!