Matti Boegatti boeken?

Matti-Boegatti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Matti Boegatti boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Matti Boegatti

Matti Boegatti is een stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer. Hij zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan. Matti's jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klenken van Johnny Meyer, Manke Nelis en Tante Leen. Amsterdamse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook 'neffer nooit nie' uit gaan! Matti B. kruipt letterlijk 'in de huid van' dit zeer succesvolle typetje! Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A'damse wijk hij woont... En dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!

Boekingen Matti Boegatti

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek. Zijn veelzijdige avondvullende show getiteld 'Buegatti, Sweejt & Troane...' zet zelfs de aller-droogste ambtenaar op een fout voetstuk door de gouden combinatie van zingen en plat Jordaanse humor. Niemand blijft onopgemerkt... Ook tijdens menig groot smartlappenfestival mocht hij acte de presence geven. Om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!), Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare (B) enzovoorts.

Kom in de stemming

Matti Boegatti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Matti Boegatti bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Matti Boegatti, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Matti Boegatti in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Matti Boegatti boeken

Wilt u Matti Boegatti boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Matti Boegatti wilt inhuren.

Matti Boegatti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!