Maylissa Row boeken

Maylissa-Row-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Maylissa Row boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maylissa Row

Maylissa Row komt graag, samen met haar gitarist Jelle, jullie feest een extra boost geven. Al jaren treden ze samen op en ieder jaar worden ze meer en meer gevraagd. In de beginjaren vooral met sfeermuziek op de achtergrond, maar vandaag de dag gaan regelmatig ook de voetjes van de vloer en wordt er flink meegezongen. Dus aan u de keuze… Ze kunnen een feestje bouwen, maar ook tijdens een huwelijkssluiting, receptie, jubileum een intiem sfeertje neerzetten langs de zijlinie.

Boekingen Maylissa Row

Voor de oplettende kijker is Maylissa geen onbekende. Een aantal jaren geleden deed zij als 17-jarige namelijk mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de knock-outs. De persoon, maar ook de artiest Maylissa kenmerkt zich door een mooie mix van bescheidenheid, sympathie en kracht. En dat hoor je ook terug in haar zang. Qua repertoire is de term Old Classics & Modern Acoustic het beste van toepassing. Ze zingt eigenlijk alleen maar nummers die we allemaal kennen, van bijv. Stevie Wonder tot Whitney Houston en Ed Sheeran tot Billie Eilish.

Kom in de stemming

Maylissa Row boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maylissa Row bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maylissa Row, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maylissa Row in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maylissa Row boeken

Wilt u Maylissa Row boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maylissa Row wilt inhuren.

Maylissa Row boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!