MC Ruffian boeken?

MC-Ruffian-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Ruffian boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MC Ruffian

Deze MC bestaat al sinds het begin van dansmuziek in 1989. Ruffian was de eerste harddance MC die MC'ing een essentieel onderdeel van de scene maakte. Ruffian heeft een indrukwekkend cv en heeft in het afgelopen decennium alle grote harddance-podia georganiseerd. Nationaal en internationaal. Ruffian is absoluut een artiest die net dat beetje extra toevoegt.

Boekingen MC Ruffian

Zowel als showman en als headliner van elk evenement. Ruffian is de gastheer geweest van; Back 2 School, Project Hardcore, Decibel, Nightmare, Thunderdome, Sensation, House Qlassics, Qlubtempo, Defqon.1, Q-Base, Dominator, Qlimax en de legendarische Pussylounge-evenementen. Daarnaast is Ruffian sinds de dagen van Holy Noize tot vandaag de uitvoerende stem voor de DJ-sets van Paul Elstak. Ruffian heeft onlangs een nieuwe uitdaging aangenomen door terug te gaan naar zijn roots, zijn eerste liefde en muzikale energiebron op te pikken door de studio te raken en weer achter de draaitafels te kruipen. De pasgeboren Ruffian is een veelzijdige artiest die zowel DJ als MC kan zijn, een vaardigheidscombo die de concurrentie verslaat. Ruffian is een legende, niets meer en niets minder.

Kom in de stemming

MC Ruffian boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MC Ruffian bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MC Ruffian, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MC Ruffian in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MC Ruffian boeken

Wilt u MC Ruffian boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MC Ruffian wilt inhuren.

MC Ruffian boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!