MC Astrid Kunst boeken?

mc astrid kunst boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Astrid Kunst boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MC Astrid Kunst

Astrid Kunst is een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Haar gemak bij het verbinden met publiek over de hele wereld is een bewijs van Astrid's ervaring, vocale kracht en bedwelmende podiumpresentatie. Het heeft haar verzekerd als een vaste publiekslieveling door haar shows naar een hoger niveau te tillen.

In Nederland staat ze bekend als leadzangeres van de voormalige Nederlandse rockbands Stereo en Join the Cavalry. Astrid is ook geen onbekende in de studio en levert de onmiskenbare stem achter vele nationale en internationale commercials en jingles; waaronder drie landelijke radiostations: 3FM, Radio 538 en Radio 2.

Boekingen MC Astrid Kunst

Tijdens het winterseizoen bezorgen deze vocale krachtpatser en haar dj-collectief & band meer dan 50.000 feestgangers een unieke, meeslepende ervaring. Op een hoogte van 2300 meter, domineert Astrid het podium van de Malaysia Nightclub en het balkon van de wereldberoemde La Folie Douce in Val Thorens (FR). Tijdens haar internationale zomertours in 2017, 2018 en 2019 speelde ze shows in Portugal, Spanje, Italië, België, Oekraïne, Frankrijk, Dubai, Brazilië naast homecoming shows in Nederland.

Kom in de stemming

MC Astrid Kunst boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MC Astrid Kunst bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MC Astrid Kunst, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MC Astrid Kunst in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MC Astrid Kunst boeken

Wilt u MC Astrid Kunst boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MC Astrid Kunst wilt inhuren.

MC Astrid Kunst boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!