MEL Vinyl DJ

MEL-Vinyl-DJ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

MEL Vinyl DJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MEL Vinyl DJ

Vinyl DJ MEL is een ervaren en getalenteerde vinyl DJ uit Nederland, die zich specialiseert in het draaien van singles en LP's uit de jaren 60, 70 en 80. Haar passie voor deze tijdloze muziek begon toen ze nog jong was en werd al snel haar specialiteit.

Met haar eigen draaitafels en installatie treedt DJ MEL op in verschillende clubs, feesten en evenementen en brengt ze haar publiek terug naar de gloriedagen van de populaire muziek uit de vorige eeuw. Haar repertoire omvat een breed scala aan genres, van klassieke rock en pop tot soul, funk en disco.

Boekingen MEL Vinyl DJ

DJ MEL heeft een unieke stijl ontwikkeld, waarbij ze haar liefde voor deze muziek combineert met haar vaardigheden op de draaitafels en haar vermogen om de menigte op te zwepen. Met haar energieke optredens en haar ongeëvenaarde muziekselectie heeft ze een trouwe fanbase opgebouwd en wordt ze erkend als een van de meest opwindende artiesten op de Nederlandse muziekscene.

Geheel eigen draaistijl

Met haar passie en toewijding heeft Vinyl DJ MEL een indrukwekkende lijst van singles en LP's verzameld uit de jaren 60, 70 en 80 en heeft ze deze in haar eigen stijl nieuw leven ingeblazen. Haar publiek kan genieten van een unieke muzikale ervaring die hen terugvoert naar een tijdperk van vlotte en leuke muziek.

MEL Vinyl DJ

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MEL Vinyl DJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MEL Vinyl DJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MEL Vinyl DJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MEL Vinyl DJ boeken

Wilt u MEL Vinyl DJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MEL Vinyl DJ wilt inhuren.

MEL Vinyl DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!