Meneer B. boeken?

Meneer-B.-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Meneer B. boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Meneer B.

Het Dagelijks Leven van Meneer B.

Meneer B. is een eenzame ambtenaar die elke dag hetzelfde werk doet, hetzelfde op zijn brood heeft en in dezelfde file staat. Een rustig, saai leven van begin tot eind, zo lijkt het.
Maar sinds enige tijd wordt Meneer B. geplaagd door vreemde dromen en gebeurtenissen. Hij ziet zichzelf omringd door muzikanten, schreeuwend en swingend, zwetend en zingend…

Boekingen Meneer B.

Het Dagelijks Leven Van Meneer B. is een humoristische voorstelling over dromen en beperkingen, over het streven naar een beter bestaan, grootsheid en onbenulligheid. Bijzonder leuke stof tot nadenken voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor de papa’s en mama’s.

De voorstelling is een zinderende combinatie van slapstick, absurde humor, muziek en dans. Het verhaal wordt zeer beeldend en bijna zonder woorden verteld in een decor vol verrassingen, en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Meneer B. boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Meneer B. bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Meneer B., om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Meneer B. in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Meneer B. boeken

Wilt u Meneer B. boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Meneer B. wilt inhuren.

Meneer B. boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!