Menno Aben boeken?

Menno-Aben-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Menno Aben boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Menno Aben

Menno werd geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp. Samen met zijn ouders Berlinda en Marcel
woont Menno in Alphen aan de Rijn. Muziek triggerde hem al jong . Als kind werd hij in de wandelwagen stil als moeder Berlinda een liedje zong. Ook op bruiloften greep hij al jong de microfoon en zong “Toppertje”(en een breezer ananas) uit volle borst. Vanaf zijn tiende tot vijftiende werd het zingen minder totdat Menno toe treedt tot de boyband Square, waar hij de vierde ‘boy’ wordt. Succesvolle talentenjachten in binnen en buitenland en optredens volgen, totdat de boyband uit elkaar gaat. Menno pakt de draad solo op.

The Voice of Holland

Menno werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. In de 9e editie van dit populaire tv programma wist Menno de finale te behalen. Ook neemt Menno in 2020 deel aan het tv programma "We Want More" Het zal je ook niet verbazen dat de grote passie van Menno zingen en mensen entertainen is. Maar het belangrijkste, Nederland heeft kennis gemaakt met de vocale kwaliteiten van Menno.

Menno Aben boeken

Verschillende auteurs en componisten werken aan het repertoire van Menno en inmiddels zijn er
diverse singles succesvol uitgebracht. Als één van de vaste zangers van café Bolle Jan doet Menno
veel ervaring op. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nog jonge Menno die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen.

Kom in de stemming

Menno Aben boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Menno Aben bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Menno Aben, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Menno Aben in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Menno Aben boeken

Wilt u Menno Aben boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Menno Aben wilt inhuren.

Menno Aben boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!