Michael Jackson Look a Like boeken?

Michael Jackson Look a Like boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael Jackson Look a Like boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Michael Jackson Look a Like

Met een geweldige performance ter ere van de Originele Michael Jackson is deze show een "must-have" voor uw Event. Michael Jackson als een Tribute Act is een garantie voor succes! en zeker met de show van Nielz Hij is een graag geziene "Act" als Michael Jackson look-a-like. Hij reisde met zijn Act door heel Europa !

The King of Pop op uw event?

Deze “MJ” is reeds vele jaren onderweg als professioneel entertainer met meer dan 30 jaar podiumervaring. brengt hij op grote en kleine evenementen Michael Jackson weer tot leven. Een perfecte tributeshow, met alle bekende hits en diverse kostuumwissels. Omdat zingen tijdens deze energieke danceshow erg vermoeiend is en we natuurlijk alle aandacht op de herkenbare moves willen hebben, is dit een playback act. U zult merken dat de entertainer het geweldig vindt om op de bühne te staan en daardoor flink wat van de typische Jackson energie uitstraalt!
Stilzitten is er echt niet bij.

Boekingen Michael Jackson Look a Like

Nielz geeft al meer dan 30jaar een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding& spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest. In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg. Niels is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten, etc.

Maar ook voor nationale zenders zoals o.a.

De Wereld Draait Door van VARA(live 1.8miljoen kijkers*tmf mjspecial *mtvJeugdjournaal van NOS BNN TV KRO, marc marie opgenomen .lieve martiene RTL4 koffietijd * boulavard* en SBS6.shownieuws *Regionale zenders als TV Oost, open podium * regio magazin* en dan nu nog even dit..TV Noord,Tub TV,* maar ook internationaal op de Duitse TV zender ZDF en Belgische zender BRT.

Awards en prijzen

  • In 1997 is Nielz door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.
  • daimond award winner 1998 beste show act
  • In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere.
  • De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 30 minuten met bekende hits is speciaal gemixt in de studio van twice music production (vriezenveen holland)Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben!

Kom in de stemming

Michael Jackson Look a Like boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Michael Jackson Look a Like bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Michael Jackson Look a Like, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Michael Jackson Look a Like in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Michael Jackson Look a Like boeken

Wilt u Michael Jackson Look a Like boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Michael Jackson Look a Like wilt inhuren.

Michael Jackson Look a Like boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!