ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken?

Christof-Michael-Jackson-Imitator-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Christ’OF (Michael Jackson Imitator)

Christ’OF is zonder twijfel een van de meest succesvolle Michael Jackson impersonator in Europa, aldus experten uit de muziekindustrie en de nationale pers. Christ’OF, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste MJ album; “THRILLER” en dat was een grote start voor hem als imitator van zijn grote idool.

The MJ Tribute Show

In 1989 ging Christ’OF alles meer in detail afwerken dankzij Bego die vanaf dan zijn vaste assistente qua make up & hair en styliste zou worden. Samen startten ze “The MJ Tribute Show” die speelde in de cabaretzaal L’évenement in Brussel. Sindsdien trad Christ’OF op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, …

In 2001 krijgt Christ’OF bovendien de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK A LIKE” uitgereikt door; SONY MUSIC.

Tevens gaf Christ’OF enkele speciale performance zoals o.a.;

 • Release album ”Blood on the dance floor” VIRGIN Megastore Brussel
 • Avant-première film “GHOST” in KINEPOLIS Brussel
 • Release van het Album "Invincible" in Freiburg/Duitsland.
 • Avant-première film “This is it” in Kinepolis Brussel 2009
 • Benelux MJ Tribute “This is Now” – memorial concert van artiesten voor Michael Jackson in Aalst December
 • MJ Dagen in België, Nederland, Londen en New-York
 • Winnaar talentenjacht “My name is Michael” VTM (België) /RTL4 (Nederland) 2010
 • Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM - VT4 - TF1 - FR3 – ARD – MTV - VH1…

Boekingen Christ’OF (Michael Jackson Imitator)

Ook was Christ’OF met een acteer rol te zien in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar:“Iedereen Beroemd”! Het hoogtepunt voor Christ’OF was zijn optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002. Hij kreeg dit persoonlijk compliment van Michael: “YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD”

Kom in de stemming

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen ChristOF (Michael Jackson Imitator) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met ChristOF (Michael Jackson Imitator), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u ChristOF (Michael Jackson Imitator) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken

Wilt u ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u ChristOF (Michael Jackson Imitator) wilt inhuren.

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!