Miss Sugaware boeken?

miss sugaware boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Miss Sugaware boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Miss Sugaware

Miss Sugaware bezit die unieke mix van stijl en vaardigheid. Met 15 jaar ervaring is ze een van de meest toonaangevende vrouwelijke dj's in de Nederlandse scene. Haar uitstraling en opvallende outfits zorgen ervoor dat haar uiterlijk altijd van topklasse is. Haar muziek is solide en sexy.

Haar roots zijn Japans / Pools en deze unieke combinatie is terug te horen in haar geweldige sets. Ze heeft het talent en de ervaring om te beginnen met diepe en soulvolle housemuziek, die zich uitstrekt tot technische en volwaardige vocalen, met als hoogtepunt knallende BigRoom-geluiden.

Miss Sugaware trad over de hele wereld op, van toeren in Azië, Australië, Europa, Scandinavië tot zeer exclusieve evenementen op Ibiza en Kroatië. Ze is ook een resident deejay voor Izakaya, W Hotel en Momo, waar ze de beste deep house-geluiden geeft.

Boekingen Miss Sugaware

Haar enthousiasme en eclectische stijl en kennis van muziek is de belangrijkste reden dat er ook veel vraag is naar zakelijke evenementen. Ze trad op op grote bedrijfsevenementen voor ABN, Schaap&Citroen, Van Lanschot, Apple, KNVB, Booking.com, Masters Of LXRY om er maar een paar te noemen. Ze werkt graag met live muzikanten tijdens haar sets. Van saxofoon-, viool- en basgitaristen tot zangers. Dit is ook de reden waarom ze vaak wordt gevraagd om tussen sets van bands als Hottown op te treden.

Miss Sugaware is niet alleen een geweldige artiest, ze is ook een producer met verschillende uitgebrachte tracks op "High Bias Records, IAMM MUSIC, Poolside Records en vele anderen. Haar tracks hebben de hogere regionen van hitlijsten op muziekportalen zoals Traxscource en Beatport bereikt. Er staan dit jaar nog meer releases op de planning.

Kom in de stemming

Miss Sugaware boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Miss Sugaware bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Miss Sugaware, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Miss Sugaware in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Miss Sugaware boeken

Wilt u Miss Sugaware boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Miss Sugaware wilt inhuren.

Miss Sugaware boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!