MARLYFOX boeken?

marlyfox boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MARLYFOX boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MARLYFOX

MARLYFOX (Marloes Sloot) is een Nederlandse vrouwelijk dj en producer en oprichter van M AGENCY bookings, Nederland. Met een achtergrond in klassiek pianospel, combineert ze graag orkestrale elementen met diepere baslijnen, wat resulteert in een uniek geluid, het best te omschrijven als een combinatie van melodieuze house- en dansmuziek.

Boekingen MARLYFOX

Luisteren naar haar mixen is een complete trip down memory lane. Klassieke old school tracks gaan naadloos samen met diepere house tracks.

Sinds ze op zevenjarige leeftijd piano begon te spelen, is ze gefascineerd door muziekproductie en hoe muziek zich vertaalt naar het publiek. Deze passie leidde tot haar ontwikkeling, niet alleen als dj, maar ook als producerend artiest, en resulteerde in de oprichting van een boekingskantoor voor dj-entertainment genaamd M AGENCY.

Vanaf vandaag is MARLYFOX volledig gefocust op het maken van haar stempel in de muziekindustrie als dj en producer, en het creëren van haar eigen specifieke geluid.

Kom in de stemming

MARLYFOX boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MARLYFOX bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MARLYFOX, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MARLYFOX in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MARLYFOX boeken

Wilt u MARLYFOX boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MARLYFOX wilt inhuren.

MARLYFOX boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!