Mistral boeken?

Mistral-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Mistral boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mistral

Een muzikale wind steekt op! Want tijdens uw feest is de dans -en sfeermuziek in handen van Mistral. Tijdens de ontvangst ervaart u Mistral als een zwoele wind op de achtergrond.

Naarmate de avond vordert, zet Mistral alle zeilen bij, met een bruisend allround repertoire van Disco, Dance Classics, Rock & Roll, Evergreens en de laatste Tophits waaien tijdens zo’n avond voorbij. De dansers onder u krijgen volop wind mee, maar ook de niet dansers onder u gaat het voor de wind want de hypermoderne geluidsinstallatie van Mistral zorgt er voor dat het geluidsvolume een goed gesprek niet in de weg staat.

Boekingen Mistral

De show waait in de juiste richting. Met uitgebalanceerde belichting, prachtige kostuums en veel gevoel voor entertainment, weet Mistral uw feest in beweging te krijgen. De solide basis van Mistral wordt gevormd door Ad Verhoeven en Marieke Rongen. Performance op zijn best, waarbij de vocale prestaties centraal staan, en het vertolken van duetten tot een specialiteit is uitgegroeid.

Stijlvolle show van Mistral

Het repertoire is verrassend breed en de show stijlvol met twee personen die weten waar zij voor staan.

Mistral boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mistral bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mistral, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mistral in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mistral boeken

Wilt u Mistral boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mistral wilt inhuren.

Mistral boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!