Motion Coverband boeken?

motion coverband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Motion Coverband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Motion Coverband

In het pittoreske Wintelre is waar het vier jaar geleden allemaal begon. Vijf muzikanten die besloten samen muziek te gaan maken met als doel te gaan optreden. De eerste optredens volgde al snel en dat smaakte naar meer. Het verlangen om van ieder feest een knalfeest te maken werd steeds groter. Mede door dit enthousiasme hebben wij inmiddels 30 boekingen per jaar en kunnen zij niet wachten om de agenda nog meer te vullen.

De band heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is een volwassen band geworden maar is hun speelsheid nooit verloren. Een avond tussen het publiek is bepaald niet zonder risico's. Je zal zeker niet de eerste zijn die met een bezwete blouse en pijnlijke voeten maar een voldaan gevoel naar huis gaat.

Boekingen Motion Coverband

Zij hebben een repertoire dat gaat van disco medleys tot de hits van nu. De band kent de klassiekers en steekt deze net in een ander jasje met hier en daar een verrassing. Natuurlijk zijn verzoekjes ook altijd welkom! Kwaliteit en sfeer is wat telt voor Motion. Daar zullen de bandleden onder leiding van een prettig gestoorde frontvrouw voor zorgen. Zij zullen er alles an doen om er een onvergetelijk feest van te maken.

Motion is te boeken mét of zonder blazerssectie.

Kom in de stemming

Motion Coverband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Motion Coverband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Motion Coverband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Motion Coverband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Motion Coverband boeken

Wilt u Motion Coverband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Motion Coverband wilt inhuren.

Motion Coverband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!