Mr. Probz boeken?

mr. probz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Probz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mr. Probz

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse producer en singer-songwriter met meerdere wereldwijde hits op zijn naam. Naast wereldwijd succes te hebben, heeft Mr. Probz een geschiedenis met een enorm aantal ups en downs. Mr. Probz vond muziek op jonge leeftijd, toen hij begon te luisteren naar verschillende genres, van Cypress Hill en Wu-Tang-Clan tot Nirvana en David Axelrod. Toen hij ongeveer 15 jaar oud was, begon hij met het schrijven van rijmpjes: 'Ik trad toen niet echt op, maar schrijven werkte toen therapeutisch'.

Eind 2013 werd hij wakker en merkte dat zijn hele huis en opnamestudio in vlammen opging. Het enige dat hij nog had, was een doos met papieren, wat kleren en gelukkig zijn laptop, waarop de meeste van zijn opnamen stonden.

Enkele dagen na de ramp verscheen Mr. Probz op prime-time nationale tv in Nederland om zijn originele akoestische versie van Waves uit te voeren, die een van de grootste hitnummers in de Nederlandse muziekgeschiedenis zou worden. Mr. Probz gaf later het onafhankelijke digitale album dat in het vuur was geborgen, The Treatment, gratis weg aan al zijn fans als dank voor hun voortdurende steun.

Ongebruikelijke momenten

Mr. Probz heeft verschillende ongebruikelijke kruispunt momenten meegemaakt, waaronder een ernstig auto-ongeluk, in 2010 in Amsterdam neergeschoten te zijn, de beruchte brand en een inbraak waardoor de bestanden voor zijn eerste officiële album werden gestolen. Elke levens veranderende gebeurtenis heeft van hem een ​​sterkere, vastberaden en zelfs meer filosofische kunstenaar gemaakt, en met de inbraak geloofde hij dat het universum hem een ​​duidelijke boodschap stuurde dat het gewoon niet het juiste moment was om de plaat uit te brengen waar hij mee bezig was.

De rapper, zanger, songwriter en producer begon aanvankelijk zijn carrière in de hiphopgemeenschap met goed ontvangen onafhankelijke samenwerkingen in Nederland en de Verenigde Staten. Hier maakte hij zijn eerste impact op de muziekindustrie met zijn direct herkenbare zang en emotionele teksten. Tot zijn verbazing kreeg zijn carrière internationale aandacht toen zijn single Waves oorspronkelijk werd uitgebracht als gitaarballad en later werd geremixed door de Duitse DJ Robin Schulz. Beide versies zouden wereldwijd meervoudige platina successen worden en de nummer 1 bereiken in 51 landen in Europa, evenals Australië en het Midden-Oosten, met een piek op nummer 14 in de Amerikaanse Billboard-hitlijst en de nummer 1-plek op de Europese airplay-hitlijst.

Grammy nominatie

De single kreeg een Grammy nominatie. Hij heeft sindsdien deelgenomen aan samenwerkingen met hiphopartiesten zoals 50 Cent, TI, Chris Brown en internationale danceartiesten. Waaronder Hardwell en Armin van Buuren, die beiden de nummer 1-positie bekleedden voor de veelgeprezen Top 100 van DJ Magazine.

In 2015 bracht Mr. Probz zijn tweede multi-platina follow-up single Nothing Really Matters wereldwijd uit, met EDM-remixen van internationale dj's, waaronder Afrojack. Hij sloot het jaar af door te worden genoemd als een van Billboard Magazine's Top 10 dans / elektronische artiesten, met op nummer 8 naast veelgeprezen acts als David Guetta, DJ Snake, Calvin Harris, Major Lazer en Diplo.

Mr. Probz heeft veel tijd doorgebracht met toeren over de hele wereld, en trad recentelijk op als speciale gast op veelgeprezen muziekfestivals zoals het Belgische Tomorrowland, Japan's Ultra en het bekroonde Stereosonic van Australië met Armin van Buuren. Dit heeft hem in staat gesteld om ook een solide reputatie en schare fans op te bouwen in de dance-muziekarena.

Boekingen Mr. Probz

Hoewel zijn muzikale composities werken bevatten over hiphop, pop en soul, was hij vereerd om bij zulke elite dansmuziekartiesten te horen. Nadat hij met Armin van Buuren talloze dansevenementen had gespeeld, legde hij zich weer toe op solo-platen. Resulterend in meerdere enkele releases; ‘Fine Ass Mess’, ‘Till You’s Loved’, ‘Gone (with Anderson. Paak)’ en ‘Space For Two’. Op 18 mei 2017 werd zijn eigen documentaire ‘Against The Stream’ uitgebracht, die zowel zijn levensverhaal als de weg naar wereldwijd succes en roem liet zien. De documentaire is uitgebracht met een officiële soundtrack met dezelfde naam.

Mr. Probz kan terugkijken op succesvolle jaren en nog veel meer. Zijn innerlijke ondernemer klopte in 2017 aan. In 2018 investeerde hij in een studiocomplex en begon hij zijn eigen label ‘Left Lane Recordings’ te bouwen, waarbij hij zowel zijn eigen muziek uitbracht als getalenteerde artiesten hielp. "Ik wil iets teruggeven en bouwen aan een thuisbasis voor artiesten, met de dingen die ik niet had toen ik worstelde en probeerde mijn carrière als artiest op te bouwen".

Kom in de stemming

Mr. Probz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mr. Probz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mr. Probz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mr. Probz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mr. Probz boeken

Wilt u Mr. Probz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mr. Probz wilt inhuren.

Mr. Probz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!