Marcel’s Nederpop Live boeken?

Marcels-Nederpop-Live-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Marcels Nederpop Live boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marcel's Nederpop Live

Die Nederlandse act die je gezien, gehoord en beleefd moet hebben. Marcel verrast het publiek met de herkenbaarheid van de Nederpop klassiekers, aangevuld met de Nederpop hits van nu. Allemaal in een energieke, flexibele medley aangepast op jouw publiek.

Boekingen Marcel's Nederpop Live

Door zijn jarenlange ervaring in de feestband Melrose weet Marcel wel wat een feest maken is. Hij heeft meer dan 800 optredens in binnen- en buitenland gedaan. Na zijn succesvolle act Marcel's Nederpop van toen is Marcel klaar om je de echte live sensatie te geven. Gewapend met gitaren, piano en keytar zorgt hij voor een heerlijke sfeer.

Nederpop in de breedste zin van het woord

Eigenlijk is er bijna geen feest waar Marcel's Nederpop live niet past. Door zijn flexibele Nederpop repertoire switcht hij moeiteloos om zijn publiek in te pakken. Boerenrock, een mooie ballet of die foute meezinger. Alles kan voorbij komen in Marcel's Nederpop live.

Kom in de stemming

Marcel’s Nederpop Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marcels Nederpop Live bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marcels Nederpop Live, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marcels Nederpop Live in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marcels Nederpop Live boeken

Wilt u Marcels Nederpop Live boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marcels Nederpop Live wilt inhuren.

Marcels Nederpop Live boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!