Marcel’s Nederpop van Toen boeken?

Nederpop-van-Toen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Marcel's Nederpop van Toen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nederpop van Toen

Marcel zingt al jaren als Rock- en Popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Hij groeide op in Hoorn en kwam al jong in aanraking met de magie van muziek maken. Op de Mavo vormde hij reeds zijn eerste bandje, waarna verschillende formaties volgden.

Met de eerste ‘professionele’ band Bad Medicine, waarin Marcel speelde, belande hij met The Clash of the Coverbands in de halve finale en speelde in een uitverkocht Paradiso.

In 2012 werd hij door de feestband Melrose gevraagd als leadzanger. Na meer dan 800 geweldige, meer dan 3 uur durende optredens met deze band gaat Marcel nu solo verder in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt; de Nederpop.

Boekingen Marcel's Nederpop van Toen

Met zijn show “Nederpop van Toen” gaat Marcel terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw zet hij elke zaal geheid op zijn kop. Een uniek concept van 30 min waarin Marcel, zichzelf begeleidend op gitaar en piano, de beste Nederpop klassiekers langs laat komen.

In het dagelijks leven is Marcel Vocal Coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govaerts (Krezip), Jannes en Patricia van Haastrecht. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision

Kom in de stemming

Marcel’s Nederpop van Toen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marcel’s Nederpop van Toen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marcel’s Nederpop van Toen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marcel’s Nederpop van Toen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marcel’s Nederpop van Toen boeken

Wilt u Marcel’s Nederpop van Toen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marcel’s Nederpop van Toen wilt inhuren.

Marcel’s Nederpop van Toen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!