Erik Mesie boeken?

Erik-Mesie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Erik Mesie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Erik Mesie

Erik Mesie het gezicht en de stem van één van de succesvolste popgroepen van de jaren tachtig, Toontje Lager. Bekend van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. En wat te denken van zijn gevoelige Top 10 solohit ‘Zonder jou’.

Toontje Lager

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band Toontje Lager. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden bescheiden hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dat binnen een week in de hitparades elandde. Wat volgde, was een periode vol televisieoptredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ van het album Stiekem Dansen dat een Top 10 notering haalde. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson en bleef daar ruim een jaar staan.

De Heeren van Aemstel Live

N

a deze uiterst succesvolle periode met Toontje Lager, besloot Erik Mesie solo verder te gaan. Hier vloeiden onder andere de hitsingles ‘Zonder jou’ en ‘Swingking’ uit voort. Daarnaast schitterde hij in onder andere projecten met het Noord Nederlands Orkest (Pink Floyd 2007 en 2008 en Beatles 2012), was hij de Nederlandse gast bij The Night of the Proms in 2008 en deed hij mee aan Symphonica in Rosso met Doe Maar in 2012.
In 2023 trad Erik met zijn band op in het populaire programma “Even tot hier” en in april 2024 was Erik te gast bij “Secret Duets”. Sindsdien vinden ook steeds meer jonge mensen de weg naar zijn optredens maar het blijft voor velen toch een heel fijne “trip down memory lane”. Dit jaar komt er nieuw materiaal uit en is de tour met Toontje Lager in volle gang.

Boekingen Erik Mesie

Tijdens zijn concerten weet Erik Mesie met zijn innemende persoonlijkheid en natuurlijke presentatie jong en oud op humoristische wijze voor zich te winnen. De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie & Band. Erik Mesie is ook te boeken als solo act!

Kom in de stemming

Erik Mesie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Erik Mesie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Erik Mesie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Erik Mesie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Erik Mesie boeken

Wilt u Erik Mesie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Erik Mesie wilt inhuren.

Erik Mesie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!