New Amsterdam Orchestra boeken?

new amsterdam orchestra boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. geluid

New Amsterdam Orchestra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie New Amsterdam Orchestra

Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op ALLE muziekstijlen. Pop, klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek : elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben. New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert is anders, elk publiek is anders, elke locatie en ieder budget is anders.

Bekende namen

Het orkest is altijd op zoek naar de nieuwste generatie top musici, arrangementen en artiesten. Inmiddels staan in totaal meer dan 100 nationale gast solisten op de begeleidingslijst waaronder Ilse de Lange, Alain Clark, Waylon, Xander de Buisonjé en vele anderen. Maar ook internationale namen als Chaka Khan, Patrick Bruel en Jocelyn Brown deelden het podium met New Amsterdam Orchestra. Onderscheidend is bovendien dat New Amsterdam Orchestra complete creatieve concepten, programmering, invulling en productie kan verzorgen van concerten, benefietgala’s en corporate events.

Stephan Geusebroek

The New Amsterdam Orchestra is in 1998 opgericht door multi-instrumentalist, producer, componist en arrangeur Stephan Geusebroek. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikale culturen en stijlen bij elkaar te brengen, stichtte hij een orkest van professionals die net zo flexibel en gedreven waren als Stephan zelf.

Onderscheidend in creativiteit

Al snel kwam het orkest onder de aandacht van grote evenementen- en concert bureaus, waar grotere budgetten voorhanden waren. Zodoende kon samenwerking gezocht worden met aansprekende gast solisten als Candy Dulfer, Dinand Woesthoff, Janine Jansen, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan en nog veel meer. Maar budget is één. Creativiteit is een ander verhaal. En dat is precies de onderscheidende waarde van Stephan Geusebroek als muzikaal leider, arrangeur, dirigent en producent. De filosofie achter het orkest: geef je publiek en je opdrachtgevers iets totaal nieuws én iets wat ze kennen, maar breng het op een onderscheidende, hoog kwalitatieve, verrassende manier.

Veelzijdigheid van het New Amsterdam Orchestra

En die verrassing kan liggen in de samenstelling van het orkest, van een 12-persoons begeleidingsband tot een compleet symfonieorkest. Van strijkersensemble tot jazz bigband. Met of zonder strijkers. Met of zonder dansers. Of de verrassing kan liggen in de keuze van de gastartiesten, eventuele duetten en vooral de arrangementen. Of de locatie: Stephan heeft op de meest uiteenlopende plekken gespeeld, van Paradiso, Ahoy, de Amsterdam Arena tot aan de Acropolis in Athene toe. Voor ieder concert of evenement zoekt en vind hij de perfecte locatie.

The New Amsterdam Orchestra heeft op vele, grote toonaangevende podia gestaan: Het Concertgebouw, Carré, Ziggo Dome, Giro 555 Concert op de Amsterdamse Dam ( bijgewoond door 30.000 man en live door meer dan 4 miljoen mensen bekeken ), Because I am a girl- en Girls First Concerten (meer dan 30.000 bezoekers en 1 miljoen kijkers), 25-jarig Jubileum koningin Beatrix op het Malieveld en nog veel meer. Maar ook op de kleinere podia voelt New Amsterdam Orchestra zich thuis. Het gaat immers om de kwaliteit. En die is altijd hoog, of het nu gaat om de 4-persoons bezetting of de symfoniebezetting met 100 man.

Kom in de stemming

New Amsterdam Orchestra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen New Amsterdam Orchestra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met New Amsterdam Orchestra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u New Amsterdam Orchestra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

New Amsterdam Orchestra boeken

Wilt u New Amsterdam Orchestra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u New Amsterdam Orchestra wilt inhuren.

New Amsterdam Orchestra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!