Niek Boes boeken?

Niek-Boes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Niek Boes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Niek Boes

Niek Boes is cabaretier, presentator en een unieke dagvoorzitter. Een voorstelling van Niek Boes is een van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en is hij de winnaar van de International Artist Award in Duitsland. Zijn gave om door middel van zijn stem de soundtrack en het geluid van een bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Een show vol met cabaret, inhoud, humor, leuke spontane interacties met het publiek en ongelofelijke geluiden imitaties.

Boekingen Niek Boes

U wilt een spectaculaire opening, of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? Wilt u een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Heeft u een spontane presentator nodig, of een unieke dagvoorzitter? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Niek Boes is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere locatie. Voor kleine en grote groepen.

Internationaal

Niek Boes kan zijn shows tevens in het Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk contact op maat gemaakt

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows en presentaties zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, thema of bedrijf. Zijn technische team zorgt voor licht en surround geluid.

Kom in de stemming

Niek Boes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Niek Boes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Niek Boes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Niek Boes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Niek Boes boeken

Wilt u Niek Boes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Niek Boes wilt inhuren.

Niek Boes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!