Nienke van het huis Anubis boeken?

nienke van het huis anubis boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nienke van het huis Anubis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nienke van het huis Anubis

De jeugdserie Het Huis Anubis komt met een nieuwe single. Dat meldt productiehuis Studio 100 maandag. Het nummer 'Hij', dat woensdag uitkomt, wordt gezongen door actrice Loek Beernink, die in de serie Nienke speelt. Zij zong ook al de titelsong van de serie, die begin dit jaar de eerste plaats bereikte van de Top 40.

In het huis dat centraal staat in de jeugdserie van zender Nickelodeon ligt een schat verborgen. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. De jeugdsoap trekt gemiddeld bijna 170 duizend kijkers per aflevering.

Boekingen Nienke van het huis Anubis

Vanaf woensdag is ook het tweede deel van de serie in boekvorm verkrijgbaar, onder de naam 'Het geheim van de tombe'. Het eerste deel van het programma verscheen al eerder in boekvorm. Van 'De geheime club van de oude wilg' zijn inmiddels ruim 50 duizend exemplaren verkocht.

Nienke van het huis Anubis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nienke van het huis Anubis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nienke van het huis Anubis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nienke van het huis Anubis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nienke van het huis Anubis boeken

Wilt u Nienke van het huis Anubis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nienke van het huis Anubis wilt inhuren.

Nienke van het huis Anubis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!