OBZ boeken

OBZ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

OBZ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie OBZ

OBZ ken je natuurlijk van de mega hit “Ik Ben Kachel”. De vriendengroep bestaande uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. OBZ is afkomstig uit het dorp OudeBildtZijl, daarmee is ook duidelijk hoe de 3 vrolijke vrienden aan de afkorting komen.

Ik Ben Kachel goes viral

Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden er voor dat OBZ een begrip werd. Natuurlijk is ook airplay, de singel is o.a. te horen op RADIONL en Radio 538. De producer van OBZ is ook lid van de groep, Dylan produceerde nummers voor o.a De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers, en Wilbert Pigmans.

Boekingen OBZ

De liveshow van OBZ bestaat natuurlijk uit hun eigen nummers in combinatie met een aantal bestaande hits die in de OBZ stijl (moombaprésski) worden gebracht. Wil je dat de tent op zijn kop gaat met de feestknallers van OBZ dan raden wij je aan om OBZ te boeken voor een optreden.

“Een Tactisch Barfje”

Geheel in de stijl van 'Ik Ben Kachel' verscheen eind januari 2022 de singel "Tactisch Barfje" En voor degene die zich afvragen wat dit allemaal betekend verwijzen wij naar google ;-)

Kom in de stemming

OBZ boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen OBZ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met OBZ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u OBZ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

OBZ boeken

Wilt u OBZ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u OBZ wilt inhuren.

OBZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!