Oes boeken?

oes boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Oes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Oes

Oes is een geboren entertainer en maakt van elke show een feest met haar positieve vibes en flinke dosis energie. Beïnvloed door artiesten als Major Lazer en Beyoncé kenmerkt haar werk zich door dansbare beats, knallende choreografieën en sterke lyrics: “Ik hoop dat mensen zich zelf verzekerden happy voelen als ze luisteren naar mijn muziek, naar m’n show kijken en zelfs als ze door m’n social media scrollen. Doen waar ik van hou, is alles voor me. Het leven is te kort om dingen te doen of met mensen te zijn die je niet happy maken. Wees jezelf, hou van jezelf en own je happiness. Je verdient het.”

Spotify’s Viral 50 Germany

De krullenbol heeft gewerkt met artiesten zoals Kraantje Pappie, Bizzey en STUK. Ze deed auditie voor The Voice Of Holland in 2017 waar geen jurylid draaide voor haar zelfgeschreven Nederlandstalige versie van Despacito. Ditontmoedigde haar niet en ze ging door met het waarmaken van haar dromen. In 2018 bracht DJ en producer Kwambo ‘Get Up’ uit, gezongen en geschreven door Oes. Deze Engelse song verscheen in Spotify’s Viral 50 Germany en belandde op nummer 1 in de Beatport Reggae / Dancehall / Dub Top 100. Dit gaf de zangeres zo’n boost dat ze zich volledig is gaan focussen op Engelstalige muziek.

Powervrouw Oes is een verschijning op het podium

In januari 2019 presenteerde Oes tijdens Grunnsonic, een talentenprogramma in samenwerking met Eurosonic Noorderslag, haar zelfgeschreven Engelstalige repertoire voor het allereerst. Hierover schrijft 3voor12: “Powervrouw Oes is een verschijning op het podium.” Hierna trapte Oes het festivalseizoen af op het Bevrijdingsfestival Groningen op het Urban/SENA Performers Podium en vierde zo samen met duizenden mensen onze vrijheid.

Boekingen Oes

En vrij is hoe iedereen zich zou moeten voelen volgens de zangeres. Vrij om te doen waar je van houdt. Vrij om te zijn wie je bent. Dieovertuiging is ontstaan nadat Oes als tiener door een donkere periode ging waarin ze te maken kreeg met huiselijk geweld, geestelijke mishandeling en eenzaamheid. “Een week voor mijn 20everjaardag werd ik moeder van een prachtig meisje. Ze vulde mijn hart met liefde en geluk, iets wat ik erg miste de jaren daarvoor. Ik realiseerde me toen dat dit kleine wezentje, en elk ander persoon op aarde inclusief ikzelf, alle geluk van de wereld verdient.

I’m here for the good vibes!

Dus ik ging weg bij mijn vreemdgaande vriend en ging verder als alleenstaande moeder. Het was pittig in combinatie met werken, studeren en mezelf ontwikkelen als artiest. Maar ik droomde er al zo vreselijk lang van om zangeres te worden, dat het de struggle helemaal waard was als ik bekijk waar ik nu sta.” En dus maakte ze het haar missie om haar hart te blijven volgen en andere te laten zien dat het veilig is om hun hart te volgen.Hoewel haar levensverhaal in haar songteksten naar voren komt, zijn het geen zware liedjes. Zoals ze zelf zegt: “Als ik een beat hoor en erop wil dansen, is het een match. I’m here for the good vibes!”

Kom in de stemming

Oes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Oes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Oes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Oes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Oes boeken

Wilt u Oes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Oes wilt inhuren.

Oes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!