One Two Trio Hussel boeken?

one two trio hussel boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

One Two Trio Hussel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie One Two Trio Hussel

De 'One Two Trio Hussel’ is een uniek live concept waarmee de band bij Edwin Evers op Radio 538 hoge ogen gooit. Twee nummers worden door de huisband van 'Evers staat op’ qua tekst en melodie volledig door elkaar gehusseld. Twee kandidaten moeten vervolgens de titels en uitvoerenden ontcijferen. Inmiddels is de hussel door het enorme succes een vast onderdeel geworden van de live shows! Door de spontane interactie die er ontstaat gaat het publiek direct meeraden en voor je het weet zingt en danst iedereen mee! In kleine settings zoals besloten events, bedrijfs- of privé-feesten kan de band razendsnel uit het publiek een aantal kandidaten selecteren waardoor er een echte muzikale competitie kan ontstaan… hilarisch!

Boekingen One Two Trio Hussel

'De One Two Trio Hussel' = uniek en kwalitatief top-entertainment waarmee One Two Trio zijn naam als live entertainers nogmaals landelijk bevestigt.

Kom in de stemming

One Two Trio Hussel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen One Two Trio Hussel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met One Two Trio Hussel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u One Two Trio Hussel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

One Two Trio Hussel boeken

Wilt u One Two Trio Hussel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u One Two Trio Hussel wilt inhuren.

One Two Trio Hussel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!