Oud Hollands Bingo met Ans en Arie boeken?

oud hollands bingo met ans arie boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Oud Hollands Bingo met Ans & Arie

U kent ze wel... Je komt ze tegen in de supermarkt, ziet zet zitten in de wachtkamer van de huisartsenpost, een restaurant of natuurlijk op vakantie... Zo'n ruziënd stel, dat het gek genoeg toch al jaren met elkaar uithoudt. Ans en Arie Lubberink zijn samen zo'n stel.

Boekingen Oud Hollands Bingo met Ans & Arie

Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen... Maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten. Harde woorden, uithalende gillen... Maar altijd zonder schuttingtaal... Ja als je een potje bingo speelt... Doe 't dan netjes!

U dient zelf voor de bingoprijzen te zorgen op uw feestlocatie, Ans en Arie doen de rest!

Dit echtpaar is bijzonder geschikt als presentatie duo tijdens de jaarlijkse bingo. Zij ontvangen uw gasten lichtelijk ruziënd bij de garderobe, want neemt Ans of Arie nou de jassen aan?

Oud Hollands Bingo met Ans en Arie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Oud Hollands Bingo met Ans & Arie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Oud Hollands Bingo met Ans & Arie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken

Wilt u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie wilt inhuren.

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!