Patricia Foort boeken?

Patricia-Foort-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Patricia Foort boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Patricia Foort

U zoekt een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek kan komen zingen op uw…feest? Receptie? Ceremonie? Of andere gelegenheid? Voor 5 gasten, 80 gasten, 1000 gasten of alles er tussen in? Deze dame werd in Dordrecht in 1971 geboren als dochter van een Surinaamse soul zanger en een Surinaamse gospel zangeres, het zingen zit dus in haar bloed. In 1998 studeerde zij af aan het conservatorium in Hilversum als zangeres/vocal coach.

Boekingen Patricia Foort

Met optredens in heel Nederland maar ook in de VS, Duitsland en België is zij een graag geziene artiest. En zij maakt er op muzikaal gebied graag een grote mooie onvergetelijke ervaring van voor u en uw gasten.
Repertoire Simone Person:

Diverse genres:

 • Soul: oa Midnight train to Georgia, Just the two of us en You to me are everything
 • Disco: oa Proud Mary, Think, en Disco Inferno
 • Pop: oa Can’t stop the feeling, Uptown Funk en Simply the best
 • Motown: oa All night long, For once in my life en Don’t leave me this way
 • Jazz: oa My baby just cares for me, Fly me to the moon en At last
 • Gospel: oa Oh happy day, From a distance en Ain’t no mountain high enough

Kom in de stemming

Patricia Foort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Patricia Foort bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Patricia Foort , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Patricia Foort in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Patricia Foort boeken

Wilt u Patricia Foort boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Patricia Foort wilt inhuren.

Patricia Foort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!