Soul of Gospel boeken?

Soul-of-Gospel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Soul of Gospel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Soul of Gospel

Soul of Gospel is een formatie met een wisselende samenstelling, bestaande uit vier tot twaalf zangers en/of zangeressen. Alle artiesten hebben hun sporen verdiend bij gospelkoren, musicals en/of soulbands. Dus ben je op zoek naar een kleine formatie of juist een volledig koor, bij Soul of Gospel is het mogelijk.

Oh Happy Day

Op de setlijst vind je liedjes als ‘’Oh Happy Day, To My Father’s House, You’re The Inspiration’’ en ‘’I Wanna Be The Only One’’. En dit is nog maar een kleine greep uit het rijke repertoire.

Tot in de puntjes verzorgd

Het optreden van Soul of Gospel is tot in de puntjes verzorgd. Zo ook de kostuums. De unieke gospel gowns zijn ontworpen en vervaardigd door Edgar Stuurman, de hofleverancier van Karin Bloemen. De jurken zijn goddelijk paars en sprankelend zilver. Een kostuumwissel bij een optreden met een pauze is uiteraard mogelijk.

Het repertoire is mede door u samen te stellen

Het repertoire van Soul of Gospel is mede door u samen te stellen. U kunt een keuze maken uit de songs op de setlist. U kunt ons ook uw favoriete gospelnummer(s) doorgeven en wij streven ernaar deze aan de setlist toe te voegen.

Boekingen Soul of Gospel

Er wordt altijd versterkt gezongen. Bij optredens van Soul of Gospel komt onze vaste geluidstechnicus mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’.

Kom in de stemming

Soul of Gospel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Soul of Gospel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Soul of Gospel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Soul of Gospel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Soul of Gospel boeken

Wilt u Soul of Gospel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Soul of Gospel wilt inhuren.

Soul of Gospel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!