Patricia van Haastrecht boeken?

Patricia-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Patricia van Haastrecht boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

PATRICIA boeken voor een optreden

Naast haar finaleplaats in ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (32) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline.

In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam. In 2020 werkte Patricia vooral aan nieuwe eigen muziek. De nieuwe songs presenteerde zij in 2021 in het TV-programma 'We Want More' en behaalde opnieuw een finaleplek in de show.

De tracks werden uitgebracht via de bekende streamingportals met als single 'Gravity' die werd geproduceerd door Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz). Met hem werkt Patricia momenteel aan nieuw materiaal dat later dit jaar moet uitkomen.

Theater / TV / Film

Theater: Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan (2016 /bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink (2014 onder regie van Fred Florusse). Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017).  Prijzen: 2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak 2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma) TV/Film: Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

Solo concert

Solo: Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked)  tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’.

Finale "We Want More" en "The Voice of Holland"

Patricia zong in 2021 in de finale van het Tv-programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr Probz en Marco Borsato. Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Begin 2022 gaat zij touren langs de Nederlandse theaters met live band in Tribute to Bee Gees.

Kom in de stemming

Patricia van Haastrecht boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Patricia van Haastrecht bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Patricia van Haastrecht, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Patricia van Haastrecht in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Patricia van Haastrecht boeken

Wilt u Patricia van Haastrecht boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Patricia van Haastrecht wilt inhuren.

Patricia van Haastrecht boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!