Ruben Annink boeken?

ruben annink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ruben Annink boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ruben Annink

Ruben Annink is een Nederlandse singer-songwriter, voormalig student aan de Nederlandse Popacademie en een van de talenten van het TRIFECTA-label. Nadat hij in 2014 bij SPEC. tekende, reikte hij in 2015 tot de finale van het vierde seizoen van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' en sloeg hij de handen ineen met Ali B om hun platina single 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' live bij 'De Wereld Draait Door' ten gehore te brengen. Het leverde hem meer dan 3,5 miljoen YouTube-views op en dat was precies de kickstart die zijn carrière nodig had.

Ruben Annink

Het Noord-Hollandse talent werkte vervolgens samen met rapper/zanger Jonna Fraser op Monica Geuze's gouden single 'Nu Of Nooit' en maakte de Nederlandse titelsong voor de bioscoopfilm 'Angry Birds'. Hij tourde met Kenny B, werkte samen met Teske voor TRIFECTA-release 'Tijdmachine' en lanceert binnenkort een gloednieuwe EP om zijn opmars nog wat extra vaart mee te geven. Het is onmiskenbaar dat Ruben Annink het in zich heeft om een hele grote te worden.

Kom in de stemming

Ruben Annink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ruben Annink bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ruben Annink, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ruben Annink in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ruben Annink boeken

Wilt u Ruben Annink boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ruben Annink wilt inhuren.

Ruben Annink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!