Paul Morris boeken

Paul-Morris-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

M-set

Paul Morris boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Paul Morris

Paul Morris, geboren en getogen in Caracas (Venezuela) als kind van een Nederlandse moeder en Venezolaanse vader. Als kind was hij al gefascineerd door zang en dans net als zijn neef Rolf Sanchez. Paul besluit tien jaar geleden Venezuela te verruilen voor Nederland en is vastbesloten om zijn droom te volgen en start met de opleiding Performing Arts in Amsterdam met als doel een internationale carrière als popartiest.

DansSing

In 2019 begint de bal te rollen en doet hij mee aan het TV- programma DanceSing, een talentenjacht waar de makers op zoek zijn naar een popster die zowel kan zingen als dansen. Met zijn uitvoeringen van Stay With Me (Sam Smith) en Despacito (Luis Fonsi ft Daddy Yankee) haalt hij de finale en zijn video's worden door honderd­ duizenden mensen bekeken, een mooie start.

Engel op zijn schouder

Ondanks het nauwelijks kunnen werken in de periode 2020-2022 bracht vorig jaar een Spaanse bewerking van de hit "Duurt te lang" van Davina Michelle uit. Ook verscheen begin 2022 de song Cada Ritme (Sweet Dreams) een samenwerking van Paul met Stephen Oaks, Emy Perez en Daddy Yankee. Paul tekende ook een contract voor een groot aantal shows op het Griekse eiland Mykonos. Maar dan slaat het noodlot toe. De avond voor zijn verjaardag krijgt hij een ongeluk met zijn scooter. De gevolgen zijn ernstig want naast een gehavend gezicht, kneuzingen en een kapot gebit heeft hij ook een kaakfractuur. Gelukkig herstelt hij snel en is hij blij met de engel op zijn schouder.

Pride Ambassadeur

Paul, die altijd openlijk is geweest over zijn geaardheid, staat in 2019 voor het eerst op het slotfeest op De Dam van de Amsterdam Pride. Voor iemand die opgegroeid is in een land waar de machocultuur overheerst en het homohuwelijk nog illegaal is, maakte de Pride in Amsterdam veel indruk. Paul zei daarom ook volmondig ja toen hij in 2022 werd gevraagd als Pride ambassadeur. Hij bracht de single Hide My Love uit en was in de week van Pride Amsterdam op alle podia te zien en te horen met zijn eigen show en de bood­schap die hij als ambassadeur wilde delen.

Boekingen Paul Morris

Paul werkt momenteel, naast zijn werk als leadzanger van de band This is Beethoven, aan nieuwe muziek die hij zelf schrijft in samenwerking met andere componisten en tekstschrijvers. Hij vindt het heerlijk dat hij middels zijn muziek de harten kan verwarmen en mensen kan laten dansen en genieten van het leven. Maar net zo belangrijk is voor hem het gesprek over seksualiteit en vrijheid gaande te houden.

Kom in de stemming

https://www.youtube.com/watch?v=WopdQ9tTqoY

Paul Morris boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Paul Morris bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Paul Morris, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Paul Morris in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Paul Morris boeken

Wilt u Paul Morris boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Paul Morris wilt inhuren.

Paul Morris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!