Pearl Joan boeken?

pearl joan boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pearl Joan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pearl Joan

Hoe het begon…
Pearl begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde ze het conservatorium in Tilburg. In 2008 behaalde Pearl haar diploma. Ze speelde hierna mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

TV
In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Debuutalbum
In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum ‘The Time is Now’ uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Musicals
Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Boekingen Pearl Joan

Meer eigen werk…
Begin 2016 bracht Pearl haar EP ‘Forward’ uit, een pop/country-plaat met zelfgeschreven nummers. De EP werd zeer positief ontvangen. Eind 2017 verscheen Pearls kerstalbum ‘Het Licht komt eraan’. Pearl is al van jongs af aan fan van kerst, en heeft ieder jaar veel kerstoptredens. Op deze cd brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe, met eigen Nederlandse hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen.

Genade
Het was jarenlang een droom van Pearl om een album op te nemen waarin Pasen centraal staat. Die wens ging in 2020 in vervulling. Pearl lanceerde op Aswoensdag haar Paasalbum ‘Genade’. Dit is het vierde album van Pearl. Op de cd staan twaalf Nederlandstalige songs die een inkijkje geven in het leven en lijden van Jezus. Met ‘Genade’ laat Pearl horen wat Pasen voor haar ten diepste betekent.

Persoonlijk
Pearl is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende trackrecord in de muziek, maar wie is ze nog meer? Pearl woont samen met haar dochter Naomi en zoon Ezra in het midden van het land. Ze is één van de weinige vrouwen in de wereld die niet van chocola houdt, maar je kunt haar wakker maken voor een lekkere stroopwafel! Anderen omschrijven Pearl als een vriendelijke en betrokken dame die niet alleen met haar stem anderen weet te ontroeren, maar ook met haar warme persoonlijkheid.

Kom in de stemming

Pearl Joan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pearl Joan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pearl Joan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pearl Joan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pearl Joan boeken

Wilt u Pearl Joan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pearl Joan wilt inhuren.

Pearl Joan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!