Phil Bee Cocker Band boeken?

Phil-Bee-Cocker-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Phil Bee Cocker Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Phil Bee Cocker Band

Ode aan een van de markantste vocalisten uit de moderne muziek wereld, Joe Cocker. Joe Cocker door Phil Bee, een ode aan ‘the Voice from Sheffield’ gezongen door ‘the Voice (Senior) of Holland’.

‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’, ‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, ‘The letter’, ‘n’Oubliez jamais’, ‘You are so beautiful’, alle pareltjes van Cocker komen voorbij. Cocker leeft nog dagelijks voort met zijn muziek en dit is het dichtste bij dat u gaat komen in een live setting. De 12-koppige band van louter top muzikanten brengt de Cocker show perfect.

Phil Bee speelt al meer dan 35 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes uitgebracht en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In die periode speelde hij ook veelvuldig live in het programma Veronica Inside.

Boekingen Phil Bee Cocker Band

In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij in oktober 2021 won. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. Waarna een succesvolle theatertour met zijn eigen band volgde.

Deelname The Tribute Battle of The Bands

In het 3e seizoen van het succesvolle TV programma The Tribute Battle of The Bands neemt Phil Bee met zijn Phil Bee Cocker band deel aan het SBS6 programma. Hij neemt het in deze tribute show gepresenteerd door Gerard Ekdom op tegen o.a. Bee Gees Forever, Just Like Robbie Band, The Brothers of Blues, Totally Spice en andere acts.

Kom in de stemming

Phil Bee Cocker Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Phil Bee Cocker Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Phil Bee Cocker Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Phil Bee Cocker Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Phil Bee Cocker Band boeken

Wilt u Phil Bee Cocker Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Phil Bee Cocker Band wilt inhuren.

Phil Bee Cocker Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!