Totally Spice boeken?

totally spice boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Totally Spice boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Totally Spice

De geruchten doen al langer de ronde over een reünie van de Spice Girls. Zolang het hierbij blijft is dit het beste alternatief om de populairste meidengroep ooit te evenaren. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Giner Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term 'girl power' in ere houden.

Totally Spice staat ook wel bekend als de beste tribute van the Spice Girls. De optredens zijn helemaal live en alle welbekende dansmoves komen voorbij. De perfecte zang en dans combinatie.

Boekingen Totally Spice

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan "Wannabe", "Why Do You Think You Are", "Spice Up Your Life", "Stop", "Say You'll Be There" en "Viva Forever". Een feest der herkenning is met deze 'millionsellers' van the Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice is een veelgevraagde act tijdens de tegenwoordig in het uitgaansleven zo populaire "90's parties". Maar een optreden van de meidengroep is evenzogoed een verrijking voor het programma van andersoortige feesten.

Kom in de stemming

Totally Spice boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Totally Spice bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Totally Spice, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Totally Spice in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Totally Spice boeken

Wilt u Totally Spice boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Totally Spice wilt inhuren.

Totally Spice boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!