Pierre Kleinjans boeken?

pierre kleinjans boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pierre Kleinjans boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pierre Kleinjans

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Pierre Kleinjans, geboren in Kerkrade en kom uit een muzikale familie. Al van kleins af aan had ik gevoel voor muziek en begon ik op mijn derde jaar met drummen. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het zingen en ging ik meedoen met menig talentenjachten. In 2000 leerde ik mijn huidige vrouw kennen, ieder een kind uit ons eerdere relatie en samen kregen wij nog drie kinderen erbij, een groot en gezellig gezinsleven. In 2008 heb ik mijn zangcarrière op professionele voet gezet en heb ik een volledig album uitgebracht met daarvan een nummer 1 hit. Meerdere singles hebben zich gevolgd.

Boekingen Pierre Kleinjans

Na menig jaartjes heb ik toch de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan en komt er een heel mooi en gevoelswaarde nieuwe single uit en samen met mijn huidige producent Richard Poot zijn wij heel druk bezig met de volgende single en een heel nieuw volledig album.

Binnenkort komt de preview van mijn single uit en kan ik het Nederlandse publiek alvast kennismaken met mijn nieuwe productie. Mijn doel is om mijn passie te kunnen delen met het Nederlandse volk en dat zij mogen genieten van mijn muziek.

Kom in de stemming

Pierre Kleinjans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pierre Kleinjans bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pierre Kleinjans, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pierre Kleinjans in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pierre Kleinjans boeken

Wilt u Pierre Kleinjans boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pierre Kleinjans wilt inhuren.

Pierre Kleinjans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!